Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΛΑΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ 2-0 ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΩΝ 6 ΒΑΘΜΩΝ

Πρεμιέρα με το δεξί για Αχιλλέα και Δωτιέα

*Ενώ το συγκρότημα της Αγιάς έκαμψε με το ίδιο σκορ την αντίσταση της Δήμητρας Γιάννουλης

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 22:10

Με νίκες ξεκίνησαν στη διαδικασία των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΛ, ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων και ο δεύτερος βαθμολογικά Δωτιέας Αγιάς. Έτσι η διαφορά των έξι βαθμών στον ειδικό βαθμολογικό πίνακα μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων διατηρήθηκε.

Στα Φάρσαλα το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα «ζεστάθηκε» στην επανάληψη και με πολυτιμότερο παίκτη τον Κώστα Νεμπεγλέρα πέτυχε τον στόχο του. Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων απέναντι στην ομάδα της Τσαριτσάνης η οποία χθες παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένη.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος είχε πολύ καλή παρουσία και δυσκόλεψε τους «κιτρινόμαυρους». Στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι, ενώ στο 22’ ο Φτίκας από πολύ καλή θέση επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο αλλά ο Κουτσοκέρας με ωραία επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο.

Το σκηνικό του αγώνα άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασιστικοί.

Στο 68’ ο Νεμπεγλέρας επωφελήθηκε από λάθος αντιπάλου και με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στο 87’ ο Νεμπεγλέρας έβγαλε έξυπνα στον Λόλα και αυτός με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Περήφανος, Κακαζούκης, Κουμπούρας, Οικονόμου (56’ Ρέψης), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Πετράκης (56’ Νάστας), Τλούπας, Λόλας, Βούλγαρης (89’ Γιώργης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας (62’ λ.τ. Μιφτάρι), Σαπάκος, Μόσχος, Σακοράφας Β., Ντούφας (85’ Καραΐσκος), Καλφούντζος, Φτίκας (67’ Δραχαλίβας), Καραγκούνης, Χάμος.

***

Στο άλλο παιχνίδι των πλέι οφ στην Αγιά, ο Δωτιέας προηγήθηκε στο 37’ με τον συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Τσατσαλίδη, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Σβερκούλη, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η ομάδα της Δήμητρας έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 61’ όταν ο Θώμος επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά και η μπάλα με τη βοήθεια του τερματοφύλακα Φαρμάκα χτύπησε στο δοκάρι.

Τελικά στο 71’ ο Τσιρογιάννης έβαλε τέλος στην αγωνία των «ερυθρολεύκων» καθώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τσανάς): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης (25’ λ.τ. Σβερκούλης), Ντακούλας, Φιλιππούλης (70’ Μαλάκος), Χαλάτσης, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης (78’ Μπόντε).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Μανάκας, Ντούφας, Μπαμπάλης, Θώμος, Γκατζούλης, Κοταρέλας (55’ Καραγεώργος), Αμπατζίδης (75’ Αετόπουλος), Μπαρούτας, Σπανός (75’ Ντάλας), Χατζηγρηγορίου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάνν.    2-0

Αχιλλέας Φ. – Οικονόμος   2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   2-0     14

-----------------------

Δωτιέας Αγιάς         2-0     8

Δήμητρα Γιάνν.        0-2     1

Οικονόμος     0-2     0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/5, 17:30)

Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς

Δήμητρα Γιάνν. - Αχιλλέας Φ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass