ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Άξιος πρωταθλητής ο Απόλλωνας

*Με 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες *Δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ ο αρχηγός Βασίλης Σαχινίδης με 14 γκολ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 22:00

Οι πανηγυρισμοί που ξεκίνησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Τρικαλινού ρέφερι κ.Λεωνίδα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για τον Απόλλωνα καλά κρατούν.

Η λαρισινή ομάδα κερδίζοντας τον Τηλυκράτη Λευκάδας 2-0, «σφράγισε» το εισιτήριο της ανόδου στη Β' Εθνική κατηγορία στην οποία επιστρέφει μετά από 53 χρόνια.

«Με τη διαφορά ότι τότε ήταν ερασιτεχνική, κάναμε μόνο τέσσερις ή πέντε ισοπαλίες και καμία νίκη» θυμάται ο φίλος της ομάδας Τάσος Ζηλιασκούδης, ενώ ο Παναγιώτης Δοξόπουλος του οποίου όλη η οικογένεια είναι ντυμένη στα μπλε, τόνισε τα εξής: «Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου και ζω ένα όνειρο που θέλω να το χαρώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι ευτυχισμένος που με αξίωσε η Παναγία να δω τον Απόλλωνα στη Β΄ Εθνική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, στον προπονητή και στον πρόεδρο. Αυτή η ομάδα το άξιζε, πολλοί την υπηρέτησαν και πρόσφεραν άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Όλοι όμως ήθελαν να φτάσει ψηλά και σήμερα χαιρόμαστε, γι' αυτές τις στιγμές που είναι μοναδικές».

ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΟΣ

Τα στατιστικά και η σταθερή αγωνιστική πορεία της ομάδας, αποδεικνύουν πως δίκαια κατακτά την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και ανεβαίνει στη Β΄ Εθνική.

Σε 29 αγώνες, οι «κυανόλευκοι» έχουν στο ενεργετικό τους 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, στους αγώνες με Πύδνα Κίτρους(1-2), Ρήγα Φεραίο(4-3), Διαγόρα Σεβαστής(2-1).

Ο Απόλλωνας εντός έδρας πέτυχε 14 νίκες και είχε μόλις 1 ήττα, ενώ εκτός έδρας σημείωσε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και είχε 2 ήττες.

Συγκέντρωσε έως τώρα 70 βαθμούς, πέτυχε 63 γκολ και δέχθηκε 17, κάτι που δείχνει πως είχε πολύ καλή επίθεση και το ίδιο καλή άμυνα.

Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ 2ος ΣΚΟΡΕΡ

Μια ακόμη διάκριση για τον Απόλλωνα και αφορά στον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σαχινίδη, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ με 14 τέρματα.

Πρώτος με 19 γκολ είναι ο Φλίγκος (Ολυμπιακός Βόλου), στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν με 14 γκολ ο Σαχινίδης με τον

Δεμηρτζόγλου (Διαγόρας Σεβαστής) και ακολουθούν με 13 γκολ ο Σέττος (Ρήγας Φεραίος) και με 10 γκολ ο Πέτρος Διβανές (Απόλλων Λάρισας).

 

Νέος γενικός αρχηγός

ο Πέτρος Καραναστάσης

6karanastashs

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τη θέση του γενικού αρχηγού στον Απόλλωνα Λάρισας θα πάρει ο γκολκίπερ Πέτρος Καραναστάσης, νυν τερματοφύλακας του Σμόλικα Φαλάνης.

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς εκτιμά ιδιαίτερα τον Γοννιώτη γκολκίπερ και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

 

Συγκέντρωση παλαιμάχων

του Απόλλωνα Λάρισας

Μεθαύριο Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ., καλούνται να βρίσκονται στο ουζερί «Ψαροκόκαλο» στη Φιλιππούπολη, παλαίμαχοι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας.

Με πρωτοβουλία των Μάκη Αλεξούδη, Δημήτρη Τσαπατώρη, Κώστα Κολομητρούση, ιδρύεται σύλλογος παλαιμάχων και ήδη βρέθηκαν γραφεία για τη στέγασή του.

Στη μεθαυριανή συγκέντρωση θα συζητηθούν διάφορα θέματα και γι' αυτό καλούνται παλαίμαχοι που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας να είναι παρόντες.

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass