ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ» Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ:

«Μ’ αυτούς θα διοικήσω την ΕΠΣΛ» *Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού, η φιλοσοφία και οι βασικοί άξονες του προγράμματος

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 22:10

Τα ονόματα των υποψηφίων της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», που θα τεθούν ενώπιον της κρίσης των εκπροσώπων των σωματείων του νομού στις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΣΛ, ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Δημήτρης Μπουχλαριώτης, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Διόνυσος» (το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από 70 και πλέον σωματεία), στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα νίκης.

Επιπροσθέτως ο κ. Μπουχλαριώτης, πλαισιωμένος από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣΛ κ. Γκούμα, Ιωαννίδη και Γρηγοριάδη και τον εκπρόσωπο Τύπου και υποψήφιο του Συνδυασμού κ. Μίχο, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία και τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός της παράταξης.

Τα ονόματα του ψηφοδελτίου είναι τα εξής:

Υποψήφιοι για Δ.Σ.: Αλατάς Ευάγγ. (Φαλανιακός), Ανδρίτσιος Αχ. (Μελιβοιακός), Γιοβανόπουλος Δημ. (Αμπελωνιακός), Γκούμας Αρ. (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΛ - Δευκαλίων Κρανέας), Γκουτζαμάνης Ιωάνν. (Αετός Μακρυχωρίου), Γκρίμπας Αργ. (πρόεδρος Πελασγιώτιδας), Γουργιώτης Γρηγ. (πρόεδρος Δωτιέα Αγιάς), Γρηγοριάδης Ελευθ. (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΝ Λάρισας - Ομόνοια), Ιωαννίδης Ιωάνν. (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΝ Λάρισας - Δαμασιακός), Κακαγιάννης Κων. (Κίσσαβος Συκουρίου), Καρακάσης Ανδρ. (Αστέρας Μελισσοχωρίου), Καρακώστας Δημ. (πρόεδρος Ελπίδας Μεσοχωρίου), Καρκατσέλας Δημ. (πρόεδρος Δήμητρας Γιάννουλης), Καρυώτης Ειρ. (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Κατσικάρης Κων. (Απόλλων Γαλήνης), Κόκκινος Μιχ., (πρόεδρος Λαρισαϊκού), Κύργιας Γεώργ. (Διογένης), Κωστόπουλος Εμμ. (Κιλελέρ), Λίταινας Μιχ. (Χειμάδι), Μανδαλης Αθ. (πρόεδρος Παναγροτικού Νίκαιας), Μίχος Νικ. (Οικονόμος Τσαριτσάνης), Μπανιάς Πέτρ. (πρόεδρος Ολυμπιακού Αμπελιάς), Μπασαγιάννης Χρ. (πρόεδρος Αχιλλέα Φαρσάλων), Μπαχτσιβάνος Χρ. (Δόξα Αργυροπουλίου), Μπουχλαριώτης Δημ. (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΝ Λάρισας - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Νταβαρούκας Βασ. (Αστραπή Δελερίων), Σολωμός Κων. (Μυραϊκός), Στεργιούλας Αντ. (Δόξα Βλαχογιαννίου), Τάψας Αναστ. (πρόεδρος Θύελλας Μεγ. Ελευθεροχωρίου), Τσακίρης Παντ. (Π.Ο. Ελασσόνας), Τσιόγκας Θεόκλ. (Δολιχιακός), Φωτίου Βασ. (πρόεδρος Αναγέννησης Ευαγγελισμού), Χατζούλης Χρ. (Ηρακλής Χάλκης), Χώτος Γεώργ. (πρόεδρος Σμόλικα Φαλάνης).

Υποψήφιοι για Ε.Ε.: Αλεξίου Δημ. (Λάρισα 88), Γκαβάνας Γεώργ. (Νέες Καρυές 2012), Μαξιμιάδης Απ. (Δόξα Ομορφοχωρίου), Παλάγκα Αλεξ. (Π.Ο. Ελασσόνας), Παπαγεωργίου Βασ. (Ηρακλής Λάρισας), Τάκας Δημ. (Προοδευτική Βερδικούσιας).

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΣΤΟΧΟΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Όπως επισήμανε ο κ. Μπουχλαριώτης η βασική φιλοσοφία της παράταξής του είναι η διαφάνεια στην ΕΠΣΛ και η οικονομική στήριξη των σωματείων, γι’ αυτό δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στους υποψηφίους της Εξελεγκτικής Επιτροπής οι οποίοι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και παράλληλα οικονομολόγοι.

«Η Ένωση πρέπει να γίνει το σπίτι των παραγόντων και των σωματείων, γι' αυτό τα γραφεία θα είναι συνεχώς ανοικτά όλες τις εργάσιμες ημέρες και θα οριστεί ένα υπεύθυνο μέλος του Δ.Σ. που θα υποδέχεται τους παράγοντες για να ακούει τα προβλήματα και τα παράπονά τους» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό».

Μέσα στις βασικές προτεραιότητες είναι ο πλήρης εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών της ΕΠΣΛ, η βελτίωση της ηλεκτρονικής μηχανογράφησης και η δημιουργία λειτουργικών χώρων. Θα γίνουν επαφές με τους Δήμους για τη βελτίωση όλων των γηπεδικών χώρων και τη βελτίωση της ιατροφαρμακευτικής υποδομής, η ουσιαστική συνεργασία με τις δύο ΠΑΕ της πόλης της ΑΕΛ και του Απόλλωνα, η καθιέρωση ανά τρίμηνο συναντήσεων με τα σωματεία ανά περιοχή, η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων, του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων υποδομής (θα συσταθεί ειδική υποεπιτροπή) και η διοργάνωση ετήσιου Θεσσαλικού τουρνουά σε επίπεδο τμημάτων υποδομής. Θα δοθεί μεγάλο βάρος στις Μικτές ομάδες, στον ρόλο των παρατηρητών αγώνων με ριζικές αλλαγές (ενίσχυση με αυξημένο αριθμό μελών με νέα μέλη), όπως επίσης στους γιατρούς αγώνων, αλλά και στο ταμείο αρωγής.

Αναφερόμενος στη διαιτησία επισήμανε ότι θα γίνει ανασύσταση της ΕΔ/ΕΠΣΛ, σύμφωνα με το σύστημα ανάπτυξης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, με συγκρότηση υποεπιτροπών, θέσπιση αυστηρών κριτηρίων στις σχολές διαιτησίας, ουσιαστική αξιολόγηση των διαιτητών με γραπτές, ιατρικές και αγωνιστικές εξετάσεις, υποχρεωτικό ετήσιο σεμινάριο, αναβάθμιση της εκπαίδευσης των διαιτητών με πρακτική εξάσκηση στα γήπεδα, βίντεο τοπικών αγώνων ποδοσφαίρου για εκπαιδευτικούς σκοπούς, επαναπροσδιορισμός του ρόλου του παρατηρητή διαιτησίας και μέντορες στους νέους διαιτητές.

Σχετικά με τη λειτουργία του νέου Δ.Σ. της ΕΠΣΛ ο κ. Μπουχλαριώτης τόνισε ότι αυτό θα συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, οι συνεδριάσεις θα είναι ανοικτές για τους παράγοντες και τους εκπροσώπους του Τύπου και τα θέματα όπως και οι αποφάσεις θα δημοσιεύονται, ενώ στο τέλος κάθε έτους θα γίνεται έλεγχος στα οικονομικά από ορκωτό λογιστή. Θα επαναθεσπιστεί η γιορτή του ποδοσφαιριστή, αλλά και το βραβείο ήθους στις ομάδες, θα θεσπιστούν βραβεία για τους 11 κορυφαίους ποδοσφαιριστές και τους 5 κορυφαίους διαιτητές κάθε χρονιάς, θα διοργανωθούν πολιτιστικές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις ανά επαρχίες για την ενίσχυση των σωματείων, όπως επίσης και μεγάλη λαχειοφόρος με δώρο ένα αυτοκίνητο τα έσοδα της οποίας θα διανέμονται στα σωματεία. Επίσης η ΕΠΣΛ θα εκτυπώσει 1000 εισιτήρια για κάθε ομάδα για αρχή και σε βάθος τετραετίας -με έξοδα που θα καλυφτούν από χορηγίες- τα οποία θα χρησιμοποιεί όλο το χρόνο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, θα καλυφθούν οι οικονομικές διαφορές για τη διαιτησία των απομακρυσμένων σωματείων, θα συνεχιστούν οι δύο δωρεάν διαιτησίες, ενώ θα αξιοποιηθούν Ευρωπαϊκά προγράμματα για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο στοίχημα.

Κλείνοντας ο κ. Μπουχλαριώτης τόνισε:

«Θεωρούμε σίγουρη τη νίκη της παράταξής μας, γιατί θέλουμε να φέρουμε την αλλαγή στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα λειτουργήσουμε φασιστικά απέναντι σε κανέναν. Όλες οι ομάδες την επόμενη ημέρα θα είναι ίσες. Κάποιοι είμαστε ήδη μέλη του Δ.Σ., επομένως την καρέκλα την είχαμε και άρα δεν πάμε για τις καρέκλες. Δεν έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να κερδίσουμε από το ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται να γίνουμε καθεστώς. Θα βοηθήσουμε και μαζί σας θα φτιάξουμε την Ένωσή μας καλύτερη».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass