ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ (15.00)

Με στόχο το 4X4 η ΑΕΛ

* Με ποιους μίλησαν χθες οι διοικητικοί στην Αθήνα

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2015 12:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:58

Tου Σωτ. Κέλλα

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη θα παίξει σήμερα η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (3 μ.μ.) κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Η λαρισινή ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση κυρίως ψυχολογικά, ενώ μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν εκδοθεί οι αποφάσεις για την ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας για αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με τη Λαμία(λογικά η Λαμία θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών αλλά με δικαίωμα έφεσης) και για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου που οι μάλλον οι «βυσσινί» θα τιμωρηθούν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Οι ελπίδες για την τρίτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ παραμένουν και όλα βάσει προγράμματος θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της ΑΕΛ στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (λογικά θα χρειαστεί 4-6 βαθμούς).

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήδη έχει υποβιβαστεί, σίγουρα - θεωρητικά, είναι εύκολο αλλά πρέπει οι φίλαθλοι να δούνε και θέαμα μια λέξη άγνωστη τη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος θα κάνει μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό καθώς τη θέση του τιμωρημένου Νεμπεγλέρα θα πάρει ο Πινδώνης που εξέτισε την ποινή του.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Αποστολίδης, στην άμυνα οι: Καρανίκας(δεξιά), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης (σέντερ μπακ), Κοντοδήμος(αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι Πινδώνης, Μπανούσης και πιο μπροστά οι: Ελιομάρ, Σερτζίνιο και στην επίθεση οι: Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Εκτός του τιμωρημένου Νεμπεγλέρα αναγκαστικά απόντες είναι οι τραυματίες Μουλόπουλος, Ενγκεσάν.

Η αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών (ώρα συγκέντρωσης στο γήπεδο 1 μ.μ.) είναι: Αποστολίδης, Μπαλασάκης, Καρανίκας, Ζαχαράκης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Πινδώνης, Φλεριβάλ, Λύρας, Ελιομάρ, Ρίστοβιτς, Σερτζίνιο, Γιάντσης, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδης.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Σερρών για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Αλέξης Αλεξίου, επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του αγώνα και ανάμεσά τους είναι δύο Λαρισαίοι ο Τσιλούλης και ο Μπλέντι, οι οποίοι είναι οι εξής: Κραβαρίτης, Γούπος, Κουκόλης, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Κρουσταλέλης, Νικολίτσας, Τσιλούλης, Σαββίδης, Μπλέντι, Κορνελάτος, Αγγελίδης, Δέντσας, Παπαϊωάννου, Χατζηδημητρίου, Ελευθεριάδης, Δούμτσιος, Κρεββατάς και Μαρίνου. Εκτός πλάνων για τον Εθνικό Σερρών για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ θα είναι οι μακροχρόνια απόντες, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης και ο τιμωρημένος Μένιος Κωφοκώτσιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής από το Σύνδεσμο Πρέβεζας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου επίσης από τον σύνδεσμο Πρέβεζας και ο Αντώνης Διπλάρης από το σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Ένωση Καρδίτσας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σπυρίδων Κανούλης από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας.

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Επαφές επί αθηναϊκού εδάφους είχαν οι διοικητικοί της ΑΕΛ Ντελόπουλος, Γκούμας και ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλης Πλεξίδας οι οποίοι επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, τον πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστοφόρο Ζωγράφο και τον πρόεδρο της Ένωσης Β' Εθνικής κ. Σπύρο Καλογιάννη.

Από τους δυο πρώτους ζητήθηκε σεβασμός από τη διαιτησία γιατί μέχρι τώρα υπάρχουν πολλά παράπονα ενώ από τον κ. Καλογιάννη ζητήθηκε επίσης ισονομία.

Παράλληλα εξετάστηκε το ενδεχόμενο στην έφεση της Λαμίας αν τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση τριών βαθμών να παρέμβει η ΑΕΛ υπέρ της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

18:00 Λαμία-Ηρακλής (ΟΤΕ ΤV)

15:00 Αιγινιακός-Τύρναβος

15:00 Απόλλων Καλαμαριάς-Ζάκυνθος

15:00 Φωκικός-Πιερικός

15:00 ΑΕΛ-Εθνικός Γαζώρου

ΑΥΡΙΟ

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας (OTE TV)

* Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ηρακλής     20αγ.  52β.

2. Λαμία          21        41

3. Ολυμπιακός Βόλου          21        39

4. ΑΕΛ            20        36

5. Ζάκυνθος   20        35

6. Αιγινιακός   21        26

7. Τύρναβος   21        25

8. Αγροτικός Αστέρας           20        24

9. Πιερικός     20        24

10. Απόλλων Καλαμαριάς   20        22

11. Αναγέννηση Καρδίτσας  20        20

12. Εθνικός Γαζώρου           20        12

13. Φωκικός   20        9

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Αχαρναϊκός-Χανιά

15:00 Καλλιθέα-Ερμιονίδα

16:00 Παναχαϊκή-Παναιγιάλειος (OTE TV)

15:00 Άλιμος-Επισκοπή

ΑΥΡΙΟ

18:00 Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΚ (OTE TV)

* Πανηλειακός-Φωστήρας 0-3 α.α.

** Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ            20        56

2. Απόλλων Σμύρνης           21        44

3. Παναχαϊκή  20        44

4. Χανιά          21        35

5. Ερμιονίδα   20        34

6 Παναιγιάλειος         20        32

7. Αχαρναϊκός            21        30

8. Καλλιθέα    20        26

9. Επισκοπή  20        21

10. Ηρακλής Ψαχνών            21        19

11. Άλιμος      20        17

12. Φωστήρας           21        15

13. Πανηλειακός        21        1

* Ο Πανηλειακός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass