ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

Τιμήθηκαν Καντέ και Αζάρ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 15:49

Αδιαμφισβήτητα κορυφαίος του φετινού αγγλικού πρωταθλήματος αναδεικνύεται ο Ενγκολό Καντέ, μετά την ανακήρυξή του ως παίκτης της χρονιάς και από την Premier League.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος είχε ήδη κερδίσει τα αντίστοιχα βραβεία από την Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, αλλά και στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων που καλύπτουν το πρωτάθλημα. Ο 26χρονος διεθνής διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου από την Τσέλσι κι έτσι πανηγύρισε το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αφού πέρυσι ήταν μέλος της πρωταθλήτριας Λέστερ.
Ο Καντέ τιμήθηκε και στην ετήσια εκδήλωση της απονομής των βραβείων της χρονιάς για την Τσέλσι, μαζί με τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν από την χορηγό εταιρεία των «μπλε», Γιοκοχάμα, ενώ, ήταν εκείνος που βραβεύτηκε και για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής περιόδου, με την εκπληκτική ατομική προσπάθεια και το γκολ στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Άρσεναλ.
Ο Καντέ, που πανηγύρισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά την κατάκτηση του τίτλου με διαφορετική ομάδα μετά από την ιστορία που έγραψε με τη Λέστερ, αναδείχθηκε κορυφαίος από τους συμπαίκτες του στην Τσέλσι. «Περνάμε τόσο χρόνο μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί, οπότε το να σε προτιμούν οι συμπαίκτες σου και να σε επιλέγουν για κορυφαίο της σεζόν, σημαίνει πολλά. Ήμασταν άτυχοι στον τελικό του Κυπέλλου, όμως γενικότερα κάναμε μια καλή σεζόν», δήλωσε μετά την απονομή ο MVP της Premier League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass