ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Αθλητικό τουρνουά στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 15:40

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο τουρνουά «Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη» που συνδιοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων και ο ΓΣ Φαλάνης το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Και οι δύο φορείς συνεργάστηκαν αρμονικά και πέτυχαν τη συμμετοχή περίπου 180 παιδιών στο κλειστό γυμναστήριο Φαλάνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία σε δύο αθλήματα (μπάσκετ-βόλεϊ) να συναγωνιστούν με αλλά παιδιά και συγκεκριμένα των ομάδων Φοίβου Γιάννουλης, Εθνικού Λάρισας και Ολυμπιάδας Λάρισας και να καταφέρουν να προσελκύσουν αρκετό φίλαθλο κόσμο από τη Φαλάνη και την ευρύτερη περιοχή.
Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς τους, τους φίλους τους και τον υπόλοιπο κόσμο που βρέθηκε στο Κλειστό, φεύγοντας με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, είτε είχαν κερδίσει είτε όχι.
Όλα τα παιδιά παρέλαβαν στην τελετή απονομών αναμνηστικά μετάλλια, κύπελλα και διπλώματα συμμετοχής που είχε διαθέσει ο Δήμος Λαρισαίων. Περιληπτικά συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών γεννημένα από το 2003 έως και το 2011, αγόρια και κορίτσια, αγωνιζόμενα με πάθος, ενθουσιασμό αλλά στο τέλος αποδίδοντας τα εύσημα στα παιδιά των αντίπαλων ομάδων ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Στις τριήμερες εκδηλώσεις παρευρέθηκαν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαλάνης και ο αναπληρωτής, Μαρία Καλαϊτζή και Μενέλαος Καρυώτης αντίστοιχα, ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γ. Κωσταρόπουλος, και η επίσης δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Λεσχών Πολιτισμού Δέσποινα Αράπκουλε.
Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «η δημοτική κοινότητα Φαλάνης του Δήμου Λαρισαίων πάντα κοντά στα παιδιά, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενισχύει τις «υγιείς» προσπάθειες και υπόσχεται την επόμενη χρονιά να είναι και πάλι συμμέτοχος και υποστηρικτής ανάλογων πρωτοβουλιών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass