ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ετοιμάζεται για νέες μεταγραφές η ΑΕΛ

• Ο κόσμος βλέπει με θετικό μάτι τις προσεκτικές κινήσεις που γίνονται • Στο AEL FC ARENA η επίσημη πρώτη της ομάδας

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 22:04

Νέες μεταγραφές ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΛ, με στόχο να συμπληρωθεί το ρόστερ στον καλύτερο δυνατό βαθμό, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι «Βυσσινί» απέκτησαν μέχρι τώρα  Αγρόδημο, Λεοζίνιο και Γουάλας, όμως θα συνεχισθούν οι προσπάθειες ενίσχυσης και πληροφορίες αναφέρουν πως προτείνονται αξιόλογοι παίκτες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.
Και βέβαια η ΑΕΛ δεν βιάζεται, διότι μόνο με τη συγκατάθεση του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους, θα ολοκληρώνονται οι μεταγραφές.
Αυτή τη στιγμή προέχει να αποκτηθούν σέντερ μπακ, σέντερ φορ και δεκάρι, παίκτες που θα έχουν μεγάλη εμπειρία και θα κάνουν τη διαφορά.
Είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΛ τη νέα σεζόν δεν θέλει να μπει στις φετινές περιπέτειες και να ζήσει την αγωνία της παραμονής.
Στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει μέσα στην πρώτη 8άδα του βαθμολογικού πίνακα.
Το ευχάριστο είναι πως ο κόσμος βλέπει με θετικό μάτι τις κινήσεις που γίνονται και αναμένεται πως την καινούργια περίοδο θα είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης της ομάδας, στο AEL FC ARENA.
Ήδη δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περιμένει μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας, να δει τους παίκτες που θα έρθουν συνολικά για να αγωνισθούν και να προσφέρουν, στους «βυσσινί».
* Στις 28 Ιουνίου οι παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για ένα τριήμερο και ακολούθως θα ξεκινήσει η προετοιμασία.
Παραδοσιακά η επίσημη πρώτη γίνεται στο AEL FC ARENA και η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να βρει ημερομηνία που θα είναι τα καταστήματα κλειστά το απόγευμα στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, για να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους Λαρισαίους να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και να στείλουν μηνύματα με την παρουσία τους, πως του χρόνου αυτή η ομάδα θα είναι μια γροθιά, μια οικογένεια και πως θα περνάνε όλοι οι αντίπαλοι δύσκολες στιγμές στο παλατάκι.
*Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και το βέβαιο είναι πως τους παίκτες περιμένει σκληρή δουλειά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου.
Την τελευταία εβδομάδα και αν κρίνει ο προπονητής, η ΑΕΛ ενδεχομένως να παίξει ένα ή δύο φιλικά παιχνίδια, πριν επιστρέψει στη βάση της και μπει η προετοιμασία στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass