ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012 ΜΕ 3-0

Υποβιβάζεται ο Αετός Μακρυχωρίου

• Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ο Δ. Κίτσιος που πέτυχε χατ τρικ και έδειξε τον δρόμο της σωτηρίας στην ομάδα του • Αγωνία τέλος και για την Αστραπή που διατηρεί τη θέση της στην Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 15:56

Τον δρόμο του υποβιβασμού στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία παίρνει ο Αετός Μακρυχωρίου, μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα 2012 με 3-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-1 της Αστραπής Ν. Πολιτείας επί του Καλοχωρίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Η ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου αποχαιρετά την Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μετά από 35 περίπου χρόνια (από τις αρχές της δεκαετίας του ’80), ενώ το διάστημα αυτό είχε παρουσία για δύο χρονιές στη Δ’ Εθνική.
Η Λάρισα 2012 έδειξε πιο αποφασιστική και με πρωταγωνιστή για μία ακόμα φορά τον Δ. Κίτσιο που πέτυχε χατ τρικ πήρε αυτό που ήθελε. Έτσι το υπόλοιπο της αναμέτρησης της Λάρισας 2012 με την Αστραπή Ν. Π. αποκτά τυπικό χαρακτήρα, αφού όλα πλέον κρίθηκαν στη μάχη της παραμονής.
Στο 21’ ένα σουτ του Τέα απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μ. Γεωργούλας, για να φτάσουμε στο 26’ όταν ο Δ. Κίτσιος με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ από δεξιά έγραψε το 0-1.
Στο 57’ μετά από γύρισμα του Γκόλτσου, ο ίδιος παίκτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 71’ μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Στο 87’ είχε δοκάρι ο Βαλ. Φλώρος.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Στ. Φουσίκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης (54’ Νικολαΐδης), Τίκος, Γκαμπέτας, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Τέας, Αργύρης (73’ Σαμαράς), Μάντζαρης, Πάσιος, Ιλ. Τζίκα (46’ Χριστιανίδης).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μ. Γεωργούλας, Βαλ. Φλώρος, Π. Κίτσιος (74’ Καρτσαμπάς), Παντ. Φλώρος, Σκέντζας, Κριεμάδης, Γκλόλτσος (87’ Ιορδανίδης), Θ. Γεωργούλας, Δαλαμπύρας, Δ. Κίτσιος (82’ Μπαστούνης), Αντ. Φλώρος.

 

ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο α’ ημίχρονο η Αστραπή Ν. Πολιτείας πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Καλοχώρι και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με το πλασέ στην κίνηση του Καλτσά ύστερα από σέντρα του Φούντα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 28’ με τον Σαμπάνη.
Στο 37’ ο Φούντας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπέτσης (72’ Αλεξόπουλος), Καλτσάς, Μπατζέλας (86’ Αλεξανδρής), Φούντας, Κυριάκος, Βενέτης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Λάιος, Νεστορίδης, Λιούσκας, Τσεκούρας, Τσιαντούλης, Σαΐτης (70’ Μακρής), Σαμπάνης, Δάκτυλας, Μπούνα (46’ Ηλιάδης).

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακρυχώρι-Λάρισα 2012    0-3
Αστραπή Ν. Π.-Καλοχώρι    2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αστραπή Ν.Π.    7-3    10
Καλοχώρι    6-7    10
Λάρισα 2012    5-6    9
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μακρυχώρι    4-5    8
*Εκκρεμεί η συνέχεια του αγώνα Λάρισα 2012-Αστραπή Ν.Π. που είχε διακοπεί στο 68’ (1-2).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass