ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΙΑΣ

Με την ίδια συνταγή και τη νέα σεζόν

*Αλ. Μπούτλας: «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και έτσι το βλέπουμε» *Βαγγ. Τάχος: «Υπάρχουν τα εχέγγυα για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία»

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 22:04

 

Πανηγυρικά ανέβηκε στην Α1 ΕΠΣΛ η Ένωση Μελίας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 3ο όμιλο της Β' τοπικής κατηγορίας.

Με… τιμονιέρη τον Βαγγέλη Τάχο η ομάδα έκανε μια εκπληκτική πορεία, πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες από την ημέρα που ανέλαβε ο τεχνικός της, 14 νίκες και μόλις 4 ισοπαλίες.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι πως στη Μελία η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή Αλέξανδρου Μπούτλα:

«Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι μας που ασχολούμαστε ερασιτεχνικά. Μας ενώνουν πολλά ειδικά στις δύσκολες συγκυρίες που βρισκόμαστε και μας χωρίζουν πολύ λίγα. Εμείς θέλουμε να έχουμε το οικογενειακό κλίμα που είχαμε και πέρυσι, για να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους στόχους μας».

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ Η…ΠΑΡΕΑ

Μπορεί στα χωριά η οικονομική κρίση να είναι ορατή πολύ πιο έντονα από ό,τι στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, τη Λάρισα, όμως στη Μελία οι κάτοικοι δεν χάνουν το χιούμορ τους και την αισιοδοξία τους, τονίζοντας πως το ηθικό είναι ακμαιότατον.

Η καλή παρέα στον «Αμερικάνο» και τα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη, έδιναν μια άλλη νότα προχθές το βράδυ στην ποδοσφαιροσυζήτηση για την ομάδα.

«Υπάρχουν τα εχέγγυα για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1 κατηγορία και με σοβαρότητα, πολλά μπορούμε να πετύχουμε» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Τάχος, που είναι και συναισθηματικά δεμένος με τη Μελία.

Κάνοντας δε ένα μίνι απολογισμό της περσινής χρονιάς, τόνισε τα εξής: «Όταν είσαι οικογένεια και τα προβλήματα λύνονται αμέσως, τότε είναι βέβαιο πως θα έρθουν οι επιτυχίες. Με κάλεσε η διοίκηση για να βοηθήσω και γι' αυτά που πετύχαμε, είναι άξια συγχαρητηρίων όλα τα παιδιά. Δεν κάναμε ούτε μια ήττα, ήμασταν σε τεντωμένο σχοινί, όμως τα καταφέραμε τελικά διότι η διοίκηση ήταν συνεχώς δίπλα μας, ενώ και ο κόσμος βοήθησε σημαντικά.

Τη νέα σεζόν θέλουμε και θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ήδη σχεδιάζουμε από τώρα το τι πρέπει να κάνουμε και οι μεταγραφές που θα κάνουμε θα είναι πολύ προσεκτικές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις των δύο αρχηγών της ομάδας, του Κώστα Αγγελακόπουλου και του Κώστα Παπαγεωργίου, οι οποίοι τόνισαν τα εξής:

«Πετύχαμε αυτό που αρχικά θεωρούνταν ακατόρθωτο, όμως όλοι προσπαθήσαμε και τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η παρουσία του Βαγγέλη Τάχου μας έδωσε ένα συν στην ψυχολογία μας, καθώς σε κάθε παιχνίδι παίζαμε με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Και την καινούργια αγωνιστική περίοδο, θα είμαστε πολύ δυνατοί».

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το νέο δ.σ της ομάδας απαρτίζουν οι: Απόστολος Πατσιούρας πρόεδρος, Αστέριος Χασιώτης αντιπρόεδρος α' , Δημήτριος Τάσος αντιπρόεδρος β' , Ευάγγελος Μουζαλάς γεν.γραμματέας, Σάκης Γαρυφαλλόπουλος ειδικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Νταλαμπύρας γενικός αρχηγός α' , Ευάγγελος Ηλ. Σουλιώτης γενικός αρχηγός β' , Αλέξανδρος Μπούτλας τεχνικός διευθυντής, Ευάγγελος Μαραγγούλης ταμίας, Γιάννης Παραπανήσιος έφορος, Γεώργιος Βεργής, Απόστολος Τάσιος, Γιάννης Μπακάλης, Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης, Αθανάσιος Γαρυφαλλόπουλος μέλη.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Σύντομα θα ξεκινήσουν έργα στο γήπεδο της Μελίας που αφορούν στη διαμόρφωση του γηπέδου, σε πολλούς τομείς.

Στο σχετικό αίτημα της ομάδας ανταποκρίθηκε θετικά ο Δήμος Κιλελέρ με τον οποίο υπάρχει αρίστη συνεργασία και είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της.

ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, αλλά ήδη ο τεχνικός Βαγγέλης Τάχος δίνει οδηγίες στους παίκτες να είναι προσεκτικοί στις διακοπές τους, ώστε στο ξεκίνημα των προπονήσεων να μην παρουσιασθούν προβλήματα.

*Οι άνθρωποι της Ενωσης Μελίας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον Νίκο Καψούρη, που βοήθησε στον αρχικό σχεδιασμό της ομάδας, πέρυσι το καλοκαίρι.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass