ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ 2-1

Σήμερα ο 4ος τελικός των «αιωνίων»

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 15:07

Με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Έρικ Γκριν να «βγάζουν» το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού τέταρτου τελικού της Α1 Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:00 Nova Sports) και με τη σειρά στο 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη ράχη που τον άφησαν εκτός χθεσινής προπόνησης, ενώ ο Αμερικανός αισθάνθηκε καλύτερα από την τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις γνωστές απουσίες των τραυματιών Ματ Λοτζέσκι, Ντάνιελ Χάκετ, αλλά και του τιμωρημένου Γιάννη Αθηναίου.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μπουρούσης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, «έβγαλε» ένα σημαντικό μέρος της χθεσινής προπόνησης, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα. Στην προπόνηση του «τριφυλλιού» βρέθηκε χθες και ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Εν τω μεταξύ πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΚ η κλήρωση για τους διαιτητές του 4ου τελικού. Από την κληρωτίδα βγήκαν τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γ. Πουρσανίδη και Ανδρικόπουλου. Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» το «παρών» στην κλήρωση έδωσαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ από τους «πράσινους» παρευρέθηκαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος.

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, η σειρά θα πάει σε 5ο αγώνα και η κλήρωση των διαιτητών θα γίνει την Παρασκευή (9/6).

ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, εφόσον χρειαστεί, την προσεχή Κυριακή στον 5ο τελικό των play off. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για μία αγωνιστική, μετά τα όσα συνέβησαν στο τρίτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αλλά η τιμωρία θα έχει ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης τους επιβλήθηκε πρόστιμο 6.300 ευρώ. Με βάση τον κανονισμό, μεταξύ της απόφασης και του αγώνα θα πρέπει να μεσολαβούν πέντε ημέρες χωρίς να συνυπολογίζονται η μέρα που εκδόθηκε η απόφαση και η μέρα του επόμενου εντός έδρας αγώνα από την ομάδα που τιμωρείται. Ως εκ τούτου η ομάδα του Πειραιά θα εκτίσει την ποινή της στο πρώτο εντός έδρας ματς της Α1 για την περίοδο 2017/2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass