ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ

Γκολ από… καρδιάς

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2017 22:15

Το πιο όμορφο γκολ της καριέρας του σημείωσε προχθές ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης, που σκόραρε στην… καρδιά της αγαπημένης του Μαραντίνας Στεργιούλη, με την οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Στο μυστήριο που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου από τον πατέρα Ραφαήλ, βρέθηκαν αρκετά μέλη της ΑΕΛ, στην ημέρα χαράς του 29χρονου ποδοσφαιριστή, που πέρασε πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων.

Πρώην και νυν συμπαίκτες του από την έως τώρα καριέρα του, φίλοι εντός και εκτός γηπέδου, προπονητές, παράγοντες κατέκλυσαν το προαύλιο της εκκλησίας.

Την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησαν ο διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου, από το ιατρικό επιτελείο των «βυσσινί» οι Γιώργος Μπασδέκης, Γιώργος Ζαχαρής, οι νυν συμπαίκτες του Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Βασίλης Ρέντζας, Νίκος Γκόλιας, Γιάννης Μασούρας, Άγγελος Καρατάσιος, οι πρώην συμπαίκτες του Ματθαίος Μαρουκάκης, Άγγελος Βέρτζος, Βαγγέλης Σουλιώτης, ο Θανάσης Παπαγεωργίου που αγωνιζόταν στην Ξάνθη και ο Τάσος Παπάζογλου ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.

Είδαμε μεταξύ άλλων και παιδιά που έκανε μαζί τους τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα ο Βασίλης, όπως τους Δημήτρη Σιάτρα, Βαγγέλη Βαλαώρα, Κώστα Καλτσά, Σωτήρη Κουτσιάκη, Ανδρέα Καρλιάμπα, Λάζαρο Κουμπούρα και τους προπονητές Βαγγέλη Στεφανή Δημήτρη Μπουκουβάλα.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πάντως ως λάτρης των social media, δεν έχασε στιγμή και μοιράστηκε τη χαρά του. Στην προσωπική του σελίδα στο instagram ο παίκτης πόσταρε φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαραντίνα, γράφοντας: «Γυναίκα μου και επίσημα!».

Η βραδιά κύλησε υπέροχα στην πισίνα του ξενοδοχείου «Ιμπέριαλ», όπου η νύχτα έγινε ημέρα από τα βεγγαλικά που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό της θεσσαλικής πρωτεύουσας, ακούσθηκε όπως ήταν επόμενο ο ύμνος της ΑΕΛ, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα κορίτσια από τη σχολή χορού της Μαραντίνας που ενθουσίασαν με την παρουσία τους, όπως επίσης και οι κουμπάροι του ζευγαριού, ο Δημήτρης με την Μαρία Καμπριάνη, που χόρεψαν κρητικούς χορούς και έδειξαν πως η Κρήτη είναι πάντα λεβεντογέννα.

Οι καλύτερες ευχές για τους νεόνυμφους και από το αθλητικό τμήμα της «Ε».

ΧΡΉΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass