ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Φινάλε στην ακαδημία βόλεϊ του Φιλαθλητικού

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2017 15:17

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων υποδομής του, στο κλειστό γυμναστήριο του 22ου Δημοτικού Σχολείου, δίνοντας την ευκαιρία σε περίπου 130 κορίτσια της Ακαδημίας του, να παίξουν βόλεϊ να δείξουν την αγωνιστικότητά τους, το πάθος τους αλλά και να διασκεδάσουν.

Νικητής… αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά το βόλεϊ.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε σχετικά ο σύλλογος «στόχος του Φιλαθλητικού είναι να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών, που μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση σιγά - σιγά να μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα. Το τουρνουά αυτό που είναι η καθιερωμένη γιορτή των τμημάτων υποδομής του Φιλαθλητικού, ήταν αναμφισβήτητα μια γιορτή του βόλεϊ. Μετά από μία δημιουργική χρονιά γεμάτη βόλεϊ, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κλείσουν τη χρονιά με αγώνες mini volley δίπλα στις προπονήτριές τους».

Στην ίδια ανακοίνωση ο σύλλογος εξέφρασε ευχαριστίες προς όλους όσοι βοήθησαν στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή της γιορτής «στο προπονητικό τιμ: Σβέτλα Βασίλεβα, Σαμαρά Αθανασία, Άννα Κεραμίδα, Σοφία Σαμουρέλη, Ελένη Μπαζιάνα και Δήμητρα Αναγνωστοπούλου, στις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους γονείς για την παρουσία τους, τη στήριξή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν για άλλη μια χρονιά στον Φιλαθλητικό για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Και προπαντός ευχαριστούμε τα εκπληκτικά κορίτσια της ακαδημίας μας που από την αρχή της χρονιάς παλεύουν, ιδρώνουν, αγωνίζονται, κερδίζουν, χάνουν, μαθαίνουν και διασκεδάζουν δίπλα μας».

Μετά τη λήξη του τουρνουά μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και, αφού φωτογραφήθηκαν όλα μαζί, ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, τον Σεπτέμβριο.

Ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός όπως συνεχίζει η ανακοίνωση «πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, και η φετινή του χρονιά με τελική συγκομιδή τρία μετάλλια μεταξύ των ομάδων της Κεντρικής Ελλάδος, 2η θέση και Αργυρό μετάλλιο οι Νεάνιδες, 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο οι Κορασίδες και 2η θέση και Αργυρό μετάλλιο οι Παγκορασίδες του. Αποτελεί υποθήκη για όσες θα ακολουθήσουν. Τα καλύτερα έρχονται, με κοινό στόχο και με ανάγκη να μάθουμε από τα λάθη μας, ώστε όχι μόνο να κοιτάμε μπροστά, αλλά να είμαστε και ακόμα καλύτεροι.

Μια πολύ όμορφη χρονιά. Αλλά η επόμενη θα είναι ακόμη καλύτερη» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass