ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Εν αναμονή για Μόρα στην ΑΕΛ

*Σήμερα ή αύριο πιθανόν να ανακοινωθεί μεταγραφή αμυντικού

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 22:00

Το όνομα του διεθνή Λαρισαίου ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα παίζει δυνατά και πάλι για την ΑΕΛ, καθώς έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας, θέλει να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Ο κεντρικός αμυντικός που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπάρι, επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη ομάδας της πόλης και αυτό θέλουν παράλληλα, οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ.

Με την εμπειρία του και την αγωνιστική σοβαρότητα που τον διακρίνει σαν ποδοσφαιριστή, είναι βέβαιο πως θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα την καινούργια αγωνιστική περίοδο, αν επέλθει τελικά συμφωνία.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μόρας επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές που έκανε στην Καλαμάτα και είναι στη Λάρισα, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ίσως και σήμερα να υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, που όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα γνωρίζει ο κόσμος αν γίνει τελικά η μεταγραφή.

*Σήμερα ή αύριο πιθανόν να ανακοινωθεί μεταγραφή αμυντικού ποδοσφαιριστή, με τον οποίο η διοίκηση χθες αργά το βράδυ επρόκειτο να δώσει τα χέρια και να υπογράψει συμβόλαιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΛ προσπαθούν να μην διαρρεύσουν ονόματα και υπάρξουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφερθούν για να τους αποκτήσουν.

*Κατά τα άλλα, μέχρι τώρα τα νέα πρόσωπα της ομάδας είναι οι Φερνάντο Γουάλας (Ξάνθη), Αλέξανδρος Σαφαρίκας (Βέροια), Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα «Λεοζίνιο» (ΑΕΠ Ηρακλής), Χρήστος Αγρόδημος (Απόλλων Λάρισας, Τάσος Κρητικός (επιστροφή από Αναγέννηση Καρδίτσας), Νίκος Γιαννιτσάνης (επιστροφή από Τρίκαλα).

Όσον αφορά στους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ΑΕΛ, αυτοί είναι οι: Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, Απόστολος Κουτογλίδης, Δημήτρης Σουλιώτης, Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, Μανώλης Μονιάκης, Λελογκονόλο Μασαλέσα, Γιάνις Ικάουνιεκς, Αμίτ Γκουλουζάντε, Τζέιμς Ευμορφίδης, Ντιέγκο Ρέγες, Κωνσταντίνος Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ και Τσάκο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass