ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ LARISSA HANDBALL CLUB, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η Ο.Χ.Ε.

Φεστιβάλ χάντμπολ στην Κ. πλατεία

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2017 17:10

H ομάδα χάντμπολ στη Λάρισα, το Larissa Handball Club, με έδρα τη Λάρισα και εκπρόσωποί της τον προπονητή κ. Β. Γκουράβα, το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Επιτροπή Ανάπτυξης) με εκπρόσωπο τον κ. Ι. Τσιάπα, συνδιοργάνωσαν το 2ο Υπαίθριο Φεστιβάλ Χάντμπολ, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας με σκοπό την ελεύθερη, ανοιχτή συμμετοχή όλων των παιδιών-μαθητών των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Αγόρια και κορίτσια στις ηλικίες των τάξεων Γ’-ΣΤ’, που είναι πιο ώριμα κινητικά, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αθλήματος με ασφάλεια και οργανωμένα.

Η γιορτή αυτή του χάντμπολ, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι αγόρια και κορίτσια μαζί με τους γονείς τους, πήραν μέρος σε ένα οργανωμένο υπαίθριο παιχνίδι χάντμπολ και με μεγάλη χαρά και ελεύθερη συμμετοχή έπαιξαν και έμαθαν βασικά στοιχεία του αθλήματος.

Παράλληλα έγιναν βραβεύσεις και δόθηκαν δώρα στα παιδιά και στους αθλητές της ομάδας του Larissa Handball Club και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού το φθινόπωρο με περισσότερες δράσεις που ετοιμάζει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με το Larissa Handball Club και τον κ. Β. Γκουραβα, πρωτεργάτη της επανάκαμψης του λαρισινού χάντμπολ, ύστερα από 15 χρόνια στην πόλη.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιδημαρχία Αθλητισμού της πόλης και προσωπικά τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο σε θέματα Αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλο, τον υπεύθυνο αθλητικού τμήματος του Δήμου κ. Τσίρκα Στ., το ακούραστο εργατικό προσωπικό του Δήμου, την Επιτροπή Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε. και τον κ. Ι. Τσιάπα, τους Σαμαρείτες εθελοντές, που μας παρείχαν την υγειονομική κάλυψη με άρτια αποτελέσματα, του γονείς των μαθητών που έπαιξαν και αυτοί χάντμπολ, καθώς και όλους τους μαθητές που πήραν μέρος και τους αθλητές της ομάδας μας» επισήμανε από την πλευρά του ο κ. Β. Γκουράβας.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η ομάδα Παμπαίδων Β’ (γεννηθέντες τα έτη 2004 και 2005) του Larissa Handball Club, θα λάβει μέρος το διάστημα 20-25 Ιουνίου στην Έδεσσα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, με μεγάλες αξιώσεις, αφού την περσινή χρονιά πλασαρίστηκε στην 9η θέση πανελληνίως επί συνόλου 18 ομάδων, με μόλις 3 χρόνια παρουσίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass