ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ ΖΑΠΡΕΠΙΤΣ

Ο Ιβάν Τσόβιτς στόχος της ΑΕΛ

• Αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον για Γιάννη Κάργα

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 22:05

Ο Κροάτης τερματοφύλακας Ιβάν Τσόβιτς, αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΛ και αν αποκτηθεί θα συμπληρωθεί ο αριθμός των γκολκίπερ στους «βυσσινί».


Έπαιζε μέχρι πρότινος στην Ίντερ Ζάπρεσιτς. Ο Κροάτης γκολκίπερ είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1.94. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 32 συμμετοχές και ήταν βασικός στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, όπου μετείχε η ομάδα του. Στο παρελθόν έχει περάσει από την ακαδημία της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και από την Hrvatski Dragovoljac.
Σύμφωνα με το Sport24, η ΑΕΛ κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.

 

ΓΙΑ ΚΑΡΓΑ
Μετά το τέλος των συζητήσεων με τον Βαγγέλη Μόρα ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ ενώ είχε συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια, τελικά «κόπηκε» από τον τεχνικό Αντρέ Πάους που θέλει νεαρό σε ηλικία ποδοσφαιριστή στη θέση του κεντρικού αμυντικού, πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο πως αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κάργα.
Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός του Πλατανιά που εδώ και καιρό είναι σε διαπραγματεύσεις με τους «βυσσινί», δέχθηκε και πάλι πρόταση συνεργασίας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.
Θυμίζουμε ότι ο Κάργας μετράει φέτος 20 συμμετοχές και δύο γκολ με τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League, όπου είχε μια πολύ καλή παρουσία.

 

ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ Ο ΙΚΑΟΥΝΙΕΚΣ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρήκε ακόμα ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο μεσοεπιθετικός, Γιάνις Ικαούνιεκς. Ο Λετονός, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, επέστρεψε στη Μετς απ’ όπου ήταν δανεικός και έψαχνε για καινούργια ομάδα. Τελικά ο Γιάνις Ικαούνιεκς παραχωρήθηκε ως δανεικός και συγκεκριμένα στην ομάδα FK Liepaja της Λετονίας.

 

Γιορτή για τις «Βυσσινί Αμαζόνες»

Κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ απηύθυναν οι «Βυσσινί Αμαζόνες», οι οποίες επιθυμούν να γιορτάσουν τα 8 χρόνια παρουσίας τού συνδέσμου τους κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«8 χρόνια μαζί και συνεχίζουμε... Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ να γιορτάσει μαζί μας τα 8 χρόνια παρουσίας του συνδέσμου μας, κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα.
Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 9:30 το βράδυ στο Sport Club Maracana του Γεώργιου Πλίτση, με μπάρμπεκιου προσφορά των χορηγών μας.
Κοντά μας θα έχουμε μια αντιπροσωπεία πέντε κοριτσιών του Ομίλου Γυναικών Ομόνοιας Λευκωσίας να γιορτάσουμε μαζί, συνεχίζοντας το υπέροχο ταξίδι που ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με την αδελφοποίηση των συνδέσμων μας.
Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ, διασκεδάζοντας με γνωστό μουσικό σχήμα».

 

• Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass