Ο... Μπογκντάνοβιτς κρατά τον Σλούκα στη Φενέρμπαχτσέ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2017 16:10

Τα... σενάρια φυγής του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για ΝΒΑ, μετά την εξωπραγματική φετινή χρονιά του, έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στη Φενέρμπαχτσε.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Τουρκίας θέλει να εξασφαλίσει έναν έμπειρο παίκτη στις θέσεις των γκαρντ, σε περίπτωση που ο Σέρβος ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Κώστα Σλούκα να μπαίνει πρώτος στη λίστα των υπό παραμονή παικτών για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.
Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ υπέγραψε με τη Φενέρ το 2015 συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, ενώ υπάρχει opt out για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με τον Παναθηναϊκό να είναι μεταξύ των ομάδων που... ορέγονται τον Έλληνα γκαρντ.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ομπράντοβιτς δεν σκέφτεται τον... αποχωρισμό με τον Σλούκα και πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για πολυετή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Τα πάντα βέβαια θα έχουν κριθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και λήγει ο όρος αποδέσμευσης του παίκτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass