ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Hταν μια υπέροχη εμπειρία...

• Κατέλαβε την 3η θέση στον όμιλό της στα προημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2017 16:25

Την 3η θέση στον όμιλό της κατέλαβε η ομάδα του ΓΣΕ Ελασσόνας, στην προημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων, που διεξήχθη στην Καβάλα.


Πρώτη κατετάγη η ομάδα του Άρη –απόλυτο φαβορί για το χρυσό, δεύτερη η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας, Μακεδόνες Αξιού, και τέταρτη η τοπική ομάδα Α.Ο. Καβάλας.
Ο ΓΣΕ Ελασσόνας ηττήθηκε από τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, τον Άρη και τους Μακεδόνες, με 3-0 και 3-1 σετ αντίστοιχα, ενώ επιβλήθηκε του Α.Ο. Καβάλας (στην οποία αγωνίζονται και δύο αθλήτριες της Εθνικής κορασίδων με ύψος 1.90μ. και 1.88μ.) με 3-1 σετ, αποδίδοντας εξαιρετικά στον συγκεκριμένο αγώνα και δίκαια απέσπασε τα χειροκροτήματα των φιλάθλων του κλειστού της Καβάλας.
Η ομάδα του ΓΣΕΕ είχε την «ατυχία» να κληρωθεί σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, καθώς κι οι τρεις αντίπαλοί της ήταν και πέρυσι στο Πανελλήνιο, ο Άρης που είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, οι Μακεδόνες που κατέλαβαν πέρσι την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο), και η Καβάλα, που φέτος πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία με την ίδια ομάδα των κορασίδων.
Το βασικό όμως στοιχείο είναι πως η ομάδα του Γυμναστικού, απέκτησε πολλές εμπειρίες, που θα τις χρειαστεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά, αφού η ομάδα θα αγωνίζεται αυτούσια στο πρωτάθλημα των κορασίδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass