ΧΘΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1985

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Τιμή και δόξα στους αθάνατους Κυπελλούχους»

• Οι μνήμες παραμένουν άσβεστες από το 4-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό της Καλογρέζας

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 17:34

Με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της ΑΕΛ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει ως «ασύνορο άθλο» την πορεία των «βυσσινί» που τους «εμπνέει και τους οδηγεί» στο παρόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από τότε που το πρώτο τρόπαιο της αγαπημένης μας ομάδας, το 43ο Κύπελλο Ελλάδας, προσάραξε στα νερά του αργυροδίνη Πηνειού.
Ο ανεπανάληπτος θρίαμβος και το σαρωτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό της Καλογρέζας, δεν πρόκειται να ξεθωριάσουν ποτέ. Οι μνήμες παραμένουν άσβεστες και η ευγνωμοσύνη όλων μας προς τους τροπαιούχους του 1985, θα παραμένει αιώνια. Στον δρόμο που χάραξαν προσπαθούμε να βαδίσουμε και τους υποσχόμαστε, ότι ο ασύνορος άθλος τους μας εμπνέει και μας οδηγεί.
Τιμή και δόξα στους αθάνατους Κυπελλούχους!».

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ: «ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ‘ 85»
Στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ θυμούνται το πρώτο τρόπαιο των «βυσσινί» παρουσιάζοντας τι συνέβη για να φτάσει η ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου της Κυπέλλου Ελλάδας.
Παράλληλα δηλώνουν πως παρά τις δυσκολίες και τα πρόβλημα που έχουν βρει την ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια η «λάμψη της δεν χάνεται και είναι έτοιμη να κατακτήσει νέα τρόπαια».
Συγκεκριμένα έγραψαν: «…πριν 32 χρόνια ξεκίνησε η εδραίωση της ΑΕΛ στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και καλός σχεδιασμός από προηγούμενες χρονιές, μπήκανε στιβαρές βάσεις για να αντέξει όλους τους κλυδωνισμούς που της δημιούργησε το κατεστημένο και να καταφέρει μόνη της να σταθεί όρθια και να φθάσει στον πρώτο σπουδαίο τίτλο της. Η συνέχεια ονειρεμένη με κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενός ακόμη κυπέλλου Ελλάδας…
Πέρασε δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια, με υποβιβασμούς, ατυχίες, μοναξιά αλλά η λάμψη δεν χάνεται και να την πάλι εδώ, αστραφτερή, έτοιμη για να κατακτήσει νέα τρόπαια… φάρος της το κύπελλο του ’85».

 

ΕΡΑΣ. ΑΕΛ: «32 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟ»
Σε μια λιτή ανακοίνωσή της η ερασιτεχνική ΑΕΛ για τα 32 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζει τα εξής:
«Το πρώτο πετράδι στο στέμμα της βασίλισσας! Για πάντα ευγνώμονες στους συντελεστές του πρώτου άθλου!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass