ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ

Τίμησαν ανθρώπους του ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2017 22:30

Οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Λάρισας και της ΑΕΛ αψήφησαν την αφόρητη ζέστη και ένωσαν τις δυνάμεις τους εντός αγωνιστικού χώρου για να τιμήσουν ανθρώπους του Λαρισινού ποδοσφαίρου με ξεχωριστή προσφορά.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον νεοσύστατο σύλλογο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ηρακλή Λάρισας, στην οποία ανταποκρίθηκαν οι «βυσσινί» αναδεικνύοντας για μία ακόμα φορά το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο Νεάπολης, οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Λάρισας τίμησαν τον επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φιλίππου, τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό και ακούραστο εργάτη της ομάδας Μανώλη Δασκαλόπουλο και τη φετινή ομάδα του Ηρακλή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ και την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Παράλληλα οι δύο σύλλογοι των παλαιμάχων τίμησαν τον φίλαθλο της ΑΕΛ και πρώην παίκτη του Ηρακλή Στέφανο Πράσινο, ενώ από την πλευρά του ο ΣΕΠΛ, διά του προέδρου του Μανώλη Γαραζανάκη, πρόσφερε συμβολικό χρηματικό ποσό. Τις τιμητικές πλακέτες και το συμβολικό χρηματικό ποσό παρέλαβε για λογαριασμό του Στέφανου, ο φίλος του Νίκος Δροσούλης. «Έχουμε την τιμή να βρισκόμαστε μαζί με την ομάδα ίνδαλμα και με τους ποδοσφαιριστές μιας άλλης εποχής που μ’ αυτούς μεγαλώσαμε» είπε εκ μέρους των Παλαιμάχων του Ηρακλή Λάρισας, Γιάννης Δραγατσίκης, ενώ ο νυν πρόεδρος των «κυανολεύκων» Λάμπρος Ιωακείμ είπε χαρακτηριστικά: «Η συγκίνηση είναι μεγάλη γιατί αφενός είμαι πρόεδρος σε έναν σύλλογο που γέννησε την ΑΕΛ και αφετέρου έχω μπροστά μου τους παίκτες που μεγαλούργησαν με την ΑΕΛ. Όσο είμαι πρόεδρος του Ηρακλή, θα υπηρετήσω με αξιοπρέπεια και αγάπη το ποδόσφαιρο και για την ΑΕΛ εύχομαι να μεγαλουργήσει ξανά». Σχετικά με το αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, όπως ήταν φυσικό η αποπνικτική λόγω της ζέστης ατμόσφαιρα δεν επέτρεψε τους παίκτες των δύο ομάδων να… δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι δύο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κίτσα και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φώτη. Ο Λιάπης έχασε πέναλτι στη συνέχεια, με τον τερματοφύλακα Φορφόλια να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση (αλά Μπράβο), όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Λιάπης βρήκε τελικά δίχτυα και μείωσε σε 2-1. Στην επανάληψη ο Ηρακλή πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων όταν ο Κύρκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, όμως οι «βυσσινί» αντέδρασαν και μείωσαν σε 3-2 με τον Φ. Πλίτση, ενώ ο Μπεριτζάς με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέναλτι χάθηκε και από την πλευρά του Ηρακλή, από τον Χρ. Φιλίππου. Τον αγώνα διηύθυνε ο παλαίμαχος διαιτητής και νυν τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας, Ανδρέας Πασπαλιάρης. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ: Φορφόλιας, Κώτσιος, Βασιλός, Χρ. Φιλίππου, Ι. Δραγατσίκης, Γ. Μέκρας, Κύρκος, Φώτης, Μητσιάκος, Βουτσιλάς, Κίτσας (Γαραζανάκης, Μπλιούμπας, Ντελόπουλος). ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ: Μιχαήλ, Παραφέστας, Τσιτσιλής, Ράμμος, Μάγγος, Λιάπης, Νανούλης, Ντόσας, Βουτυρίτσας, Βασιλείου, Μπεριτζάς (Π. Δραγατσίκης, Φ. Πλίτσης, Βλαχούλης, Κολομητρούσης).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass