ΠΡΙΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣIΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Θέλει να κλείσει το ρόστερ της η ΑΕΛ

• Ικανοποιημένος ο κ. Πάους από τις αξιόλογες μεταγραφές που έγιναν • Τη Δευτέρα η πρώτη και την Πέμπτη αποκαλυπτήρια των «βυσσινί» μπροστά στον κόσμο τους

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 22:05

Τα αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουλίου πιθανότατα στο AEL FC ARENA και μέχρι τότε οι υπεύθυνοι της ομάδας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Στην επίσημη πρώτη λοιπόν οι «βυσσινί» μπροστά στο κοινό τους θέλουν να είναι όλοι οι παίκτες του φετινού δυναμικού, ώστε τα αποκαλυπτήρια να γίνουν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.
Ένας επιθετικός και ένας κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες των ανθρώπων της ΑΕΛ, ενώ γίνεται λόγος και για μια ακόμη μεταγραφή, τρεις δηλαδή συνολικά για να κλείσει το ρόστερ.
Στα αγωνιστικά, χθες ολοκληρώθηκαν και οι εργομετρικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών με τον προπονητή Αντρέ Πάους να έχει στα χέρια του τα στοιχεία των παικτών της ομάδας με σκοπό να τα προσαρμόσει πάνω στο βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΛ, που θα γίνει στο Καρπενήσι, από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου.
Σε αυτό το στάδιο ο Ολλανδός τεχνικός θα προσπαθήσει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του τη φιλοσοφία του ενόψει της νέας χρονιάς και εκεί θα μπουν οι βάσεις για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα την ερχόμενη περίοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Ο κ.Πάους είναι ικανοποιημένος για τις μεταγραφές που έγιναν και με τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι, με δουλειά, υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, αναμένεται να δημιουργηθεί όπως όλα δείχνουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Το Σαββατοκύριακο και λόγω των ασυνήθιστα πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ο κ.Πάους με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν σε κοντινές παραλίες του νομού για να δροσιστούν και να επιστρέψουν τη Δευτέρα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
*Αξίζει να αναφέρουμε πως στη χθεσινή γενική συνέλευση της ΕΠΟ την ΠΑΕ ΑΕΛ εκπροσώπησε ο διευθύνων συμβουλός της Σωτήρης Μάρκου.
*Όσον αφορά στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στους κεντρικούς αμυντικούς Ζερόμ Γκιοατά του Πανιωνίου και τον Μανώλη Παπαστεριανό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, δεν επιβεβαιώθηκαν από την ΠΑΕ περί ενδιαφέροντος για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass