ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Στον Τύρναβο Τ. Παραφέστας, Ν. Αλεξούλης

• Ν. Πλιάτσικας: «Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα»

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 22:12

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου», όπως είχε αποκαλύψει η «Ε», επισημοποιήθηκε χθες, καθώς η ομάδα του Τυρνάβου 2005 ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τάκη Παραφέστα στη θέση του προπονητή για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Μαζί με τον Φαλανιώτη τεχνικό στο προπονητικό επιτελείο, ως άμεσος συνεργάτης και επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών, θα είναι ο Νίκος Αλεξούλης. Ο Τάκης Παραφέστας επιστρέφει στην ομάδα του Τυρνάβου 2005 μετά από 12 χρόνια. Ήταν ο πρώτος προπονητής των «κυανέρυθρων», μετά τη συγχώνευση της ΑΕΤ με τη Νίκη Τυρνάβου, τη σεζόν 2005-06, ενώ παλιότερα έχει θητεύσει και στην ΑΕΤ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Φαλανιώτης τεχνικός προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν στον Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Σε ό,τι αφορά στον Νίκο Αλεξούλη έχει θητεύσει κατά το παρελθόν στη Νίκη Τυρνάβου, ενώ μετά τη συγχώνευση, ήταν προπονητής στην Ακαδημία Τυρνάβου. Η προπονητική του εμπειρία είναι γνωστή, καθώς έχει καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων του νομού.
Η παρουσία των Παραφέστα-Αλεξούλη στο τεχνικό τιμ των «κυανέρυθρων» επιβεβαιώνει την «αλλαγή πορείας» που σχεδιάζεται στο σύλλογο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σηματοδοτεί την επίτευξη υψηλότερων στόχων. Η ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, διεκδικώντας μέχρι τέλους την είσοδό της στα πλέι οφ και όπως όλα δείχνουν στο νέο πρωτάθλημα ο πήχης θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου Νίκου Πλιάτσικα ο οποίος τόνισε πως «θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και να ενισχύσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, γιατί το απαιτεί το όνομα του συλλόγου, οι επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά και η τοπική κοινωνία. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την αγωνιστικότητα του Τυρνάβου 2005 δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και τη νέα σεζόν στα δικά μας παιδιά με στόχο να αναδείξουμε τη δυναμική της περιοχής. Θα προσεγγίσουμε εκ νέου κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήρθαν πέρσι στην ομάδα, για να τους εντάξουμε στο έμψυχο δυναμικό. Τα τμήματα υποδομής θα μπουν σε νέα βάση καθώς θέλουμε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε τα ταλέντα τόσο του Τυρνάβου όσο και από τον υπόλοιπο νομό.
Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο είναι η δύναμή μας. Δεν έχουμε προσωπικές φιλοδοξίες. Δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και θέλουμε να υπηρετήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί αυτό πρεσβεύουμε» κατέληξε ο πρόεδρος του Τυρνάβου 2005.
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά πρωταρχικός στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και παράλληλα να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass