ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Αναβλήθηκε ο ημιτελικός γιατί «εξαφανίστηκαν» τα κλειδιά του γηπέδου

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 20:17

Μία ασυνήθιστη και ταυτόχρονα πρωτοφανής αναβολή αγώνα συνέβη στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος δεν έγινε ποτέ, διότι τα κλειδιά του σταδίου... εξαφανίστηκαν αφήνοντας εκτός τους παίκτες, τους διαιτητές και τους οπαδούς των δύο ομάδων.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FCF) απέκλεισε το γήπεδο, αλλά διέταξε να διεξαχθεί κανονικά ο προγραμματισμένος για την Κυριακή επαναληπτικός ανάμεσα στην Μιντελένσε και στην Ουλτραμαρίνα, έστω κι αν εκκρεμεί ο πρώτος αγώνας.
Η Ουλτραμαρίνα ήταν η γηπεδούχος του πρώτου ματς, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να μπει στο γήπεδο «Orlando Rodrigues», που εδρεύει στην Ταραφάλ στο νησί του Sao Nikolau, καθώς ο υπάλληλος της δημοτικής κυβέρνησης που είχε τα κλειδιά δεν εμφανίστηκε ποτέ, σύμφωνα με την FCF.
Οι παίκτες και οι διαιτητές περίμεναν απέξω για 2 ώρες αλλά «παρά την κάθε προσπάθεια που έγινε, ο υπάλληλος δεν εντοπίστηκε για να ανοίξει το γήπεδο» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook.
Ωστόσο, η δημοτική κυβέρνηση της Ταραφάλ, που έχει στην ιδιοκτησία της το στάδιο, τόνισε πως «τα κλειδιά δεν εξαφανίστηκαν» και κατηγόρησε την ομοσπονδία για μη ενημέρωση του αθλητικού γεγονότος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Mindelinsite.cv».
Το παιχνίδι είχε αναβληθεί ήδη δύο φορές, λόγω των προβλημάτων που είχε η Μιντελένσε με τη μετάβασή της στο νησί. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας με 12 τίτλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass