Η ΑΕΛ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Επαναπροσέγγιση σε Κολοβέτσιο

• Ο στόχος τη φετινή σεζόν είναι να τερματίσει η ομάδα από 5η-10η

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 22:08

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά παράλληλα κάνει και κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας ώστε να είναι εφικτός ο στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο που όπως μας έλεγε χθες κορυφαίο στέλεχος της ομάδας αυτός είναι μια θέση ανάμεσα στην 5η-10η της βαθμολογίας.

Αρκετές μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί (Λεοζίνιο, Γουάλας, Αγρόδημος, Σαφαρίκας, Άλμπι, Μπόζοβιτς) όμως ακόμα δεν έχουν τελειώσει αφού απομένουν να γίνουν και άλλες…
Προτεραιότητα του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια είναι η απόκτηση ενός σέντερ μπακ και από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο πρώτος στόχος ήταν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος που τελείωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ.
Στις πρώτες επαφές στα τέλη Μαΐου δεν μπόρεσε να επιτευχθεί η συνεργασία των δύο πλευρών αφού ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έβαλε προτεραιότητα να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού ενώ το τελευταίο διάστημα συζητάει με τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας επαναπροσέγγισε τον Κολοβέτσιο και όσο είναι διαθέσιμος στη μεταγραφική αγορά θα αποτελεί πόθο της ομάδας. Μάλιστα άνθρωποι της ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι η πρόταση που έχει κάνει η λαρισινή ομάδα οικονομικά είναι καλύτερη από αυτή του Παναθηναϊκού.
Ο 26χρονος παίκτης αποτελεί στόχο της ομάδας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνονται και άλλες κινήσεις μια και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο της ομάδας είναι και σέντερ μπακ που αγωνίζεται σε ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης.
Στα υπ’ όψιν της ΑΕΛ πάντα βρίσκεται και ο Γάννης Κάργας που όμως για το μέλλον του θα αποφασίσει ο Ολυμπιακός . Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ υποστηρίζει ότι έχει οικονομική διαφορά με τους Πειραιώτες αλλά κυοφορείται με πολλές πιθανότητες η ομάδα του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού ως δανεικό.

 

ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Πρώτο και βασικό μέλημα μπορεί να είναι η απόκτηση ενός σέντερ μπακ με στόχο να ενισχυθεί η αμυντική γραμμή αλλά στην ΑΕΛ κινούνται και για επιθετικό που τα βασικά του στοιχεία θα είναι η γρηγοράδα αλλά και η εύκολη εναλλαγή των θέσεών του.
Για την απόκτησή του υπάρχουν χρονικά περιθώρια καθώς η ομάδα έχει επιθετικούς και ορισμένοι αναμένεται να έχουν καλύτερη εικόνα από την περσινή. Ο Ντοντό που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του φέτος θα κάνει κανονικά προετοιμασία όπως και ο Κουτσιανικούλης ενώ ο Γιαννιτσάνης θεωρούν όλοι ότι μετά την πολύ καλή χρονιά που είχε με τα Τρίκαλα φέτος μπορεί να βοηθήσει στη Σούπερ Λίγκα.
Για τον λόγο αυτό θέλουν στην ΑΕΛ να δούνε την αγωνιστική εικόνα όλων των επιθετικών και μετά να προχωρήσουν σε βελτιωτική κίνηση.

 

ΣΤΟ ARENA Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Μετά τις εργομετρικές εξετάσεις που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΛ ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους έδωσε το Σαββατοκύριακο ένα διήμερο ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές (λόγω και των αφόρητων συνθηκών ζέστης που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη Λάρισα) και αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Ael Fc Arena στις 5 μ.μ. σύμφωνα με την τελευταία ειδοποίηση που στάλθηκε στους ποδοσφαιριστές.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass