ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ο Σωτήρης Αντωνίου στον Α.Ο.Τρικάλων

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2017 17:37

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αγιώτη προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.

Με αφορμή την πρόσληψή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μπέκιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε συνέχεια των τοποθετήσεών μας για τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίζουν τα Τρίκαλα, δηλώνουμε ότι ο κύριος Αντωνίου είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων. Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κύριος Αντωνίου χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του».
Από την πλευρά του ο κ. Αντωνίου που πέρυσι ήταν στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα των Τρικάλων. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο η πρόταση που δέχθηκα αλλά και το σκεπτικό της νέας διοίκησης της ομάδας. Ένα σκεπτικό που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και έχει σαν κύρια ιδέα το θεαματικό ποδόσφαιρο. Σας δηλώνω απερίφραστα ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσω μια ομάδα όπου κάθε Τρικαλινός θα είναι περήφανος γι’ αυτή. Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίκτης και τον θέλουμε στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass