ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 20:48

Τα τμήματα υποδομής του Α. Ο. Αστέρα, (χωρισμένα σε δύο ηλικιακά γκρουπ γεν. του 2005-06 και γεν. του 2004) είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στο 1o Summer Basketball Tournament, που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς-Μακρυνίτσας.


Περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές συνοδευόμενοι από προπονητές και γονείς πλημμύρισαν για 3 ήμερες το βουνό των Κενταύρων σε μια όμορφη μπασκετική γιορτή.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν: Νίκη Βόλου, Ολυμπιάδα Πάτρας, Αστέρας Λάρισας, Τρίκαλα F.B.A., Γ.Σ. Βόλου.
Όσον αφορά στους αθλητές του Α.Ο. Αστέρα, η κατηγορία των promini (γενν. 2005-06), κατάφερε έπειτα από τέσσερις αγώνες να φτάσει στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης όπου και έπειτα από συναρπαστικό αγώνα και μεγάλη ανατροπή οι μικροί έχασαν από την πολύ καλή ομάδα της Ολυμπιάδας Πατρών με σκορ 41-40.
Τα παιδιά των mini αν και έπαιζαν με αθλητές μεγαλύτερης ηλικιακά κατηγορίας, απέδωσαν μπάσκετ υψηλού επιπέδου, έπαιξαν στον μικρό τελικό όπου και έχασαν από την ομάδα του Γ.Σ Βόλου.
Τους αθλητές συνόδευσαν το Δ.Σ. του Αστέρα και ο προπονητής Νάσος Μίζιος.
*Εν τω μεταξύ με πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του 12ου Γυμνασίου, η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του Αστέρα.
Παρουσία του προέδρου κ. Μπαζάκη Κων/ου, έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε με συμμετοχή του συλλόγου σε πολλές εκδηλώσεις.
Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής κ. Μίζιος Νάσος, αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στην πολύ μεγάλη προσπάθεια και υπευθυνότητα που επέδειξαν οι αθλητές.
Οι προπονητές κ. Παπαθεοδώρου Α., Παπαϊωάννου Ν. και Μίζιος Ν.), ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass