Eπεσε η αυλαία στην Ακαδημία Α.Σ. Μπαράζ/Πηνειός

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 19:06

Τελευταία παράσταση για τους λιλιπούτειους άσους της ακαδημίας Α.Σ. Μπαράζ/Πηνειός, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης στις εγκαταστάσεις του «Baraze».


Πάνω από 100 παιδάκια έδωσαν το «παρών» σε μια άκρως ποδοσφαιρική γιορτή όπου χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους για τις φετινές τους επιδόσεις.
Μάλιστα το μεγαλύτερο χειροκρότημα εισέπραξε το προπαιδικό τμήμα όπου και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στον 3ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.
Αν και οι τίτλοι και τα αποτελέσματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα, σύμφωνα με τη φιλοσοφία που διέπει την Ακαδημία (160 παιδιά την αποτελούν στον δεύτερο μόλις χρόνο λειτουργίας της), κάτι που τόνισε άλλωστε και στις δηλώσεις του ο ακούραστος εργάτης Σάκης Κουτσαφτίκης (τεχνικός διευθυντής) αφού αυτό που προέχει είναι να διαμορφωθούν σωστοί χαρακτήρες και κατ’ επέκταση να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια στους αυριανούς άσους, μαθαίνοντας να παίζουν σωστά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Γιώργος Γκόλτσιος μαζί με τον αδερφό του Γιάννη προχώρησαν και σε μια σειρά από βραβεύσεις αφού δόθηκαν μετάλλια τόσο στην πρωταθλήτρια ομάδα όσο και στα παιδιά που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε.
Μάλιστα τιμήθηκαν και οι προπονητές για την προσφορά τους τη διετία (2015-17) και πιο συγκεκριμένα οι Σάκης Κουτσαφτίκης, Χρήστος Μαστοροδήμος, Κώστας Παπακωστούλης, Θάνος Αγγέλης, Θανάσης Οικονόμου, Μιχάλης Χώτος (προπονητής τερματοφυλάκων) και Θανάσης Πιλίτσης.
Και φυσικά το ραντεβού δόθηκε για τον Σεπτέμβρη με τις ευχές για καλό καλοκαίρι και ξεκούραση να έχουν την τιμητική τους...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass