ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πρώτες μεταγραφές για την ΕΑΛ

*Ανακοινώθηκε η απόκτηση 4 παικτών

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2017 15:34
Γκουντελάκης Αντώνης Γκουντελάκης Αντώνης

Μετά την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ, ο σύλλογος προχώρησε στις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ζορμπάς Σπύρος, Γκουντελάκης Αντώνης, Τζιαστούδης Στέλιος και Μένιος Πάντος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους 4 πρώτους αθλητές που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα μπάσκετ και είναι οι Ζορμπάς Σπύρος, Γκουντελάκης Αντώνης, Τζιαστούδης Στέλιος και Μένιος Πάντος.

*Ο Ζορμπάς, combo guard, είναι 25 χρονών. Ξεκίνησε από τον ΑΟΔΛ ενώ έχει αγωνιστεί και στα Σουφλάρια, στον Κεραυνό και στον Εθνικό, με τον οποίο πέρυσι αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ με τη συμβολή του στον τελικό να είναι καθοριστική.

*Ο Γκουντελάκης είναι 21 χρονών, power forward και αυτός κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ πέρυσι με τη φανέλα του Εθνικού. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον ΑΟΔΛ ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Ολύμπια, στον Σπάρτακο και στον Φοίνικα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

*Ο Τζιαστούδης είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ, με την οποία σημείωσε πολλές επιτυχίες, παίρνοντας συμμετοχές και στην αντρική ομάδα ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίβου.

*Ο Πάντος προέρχεται και αυτός από τον Φοίβο Λάρισας. Είναι 27 χρονών, play maker. Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Ολύμπιας, ενώ έχει και παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί σε πολλές άλλες ομάδες όπως το Ανατόλια, το Ασβεστοχώρι, ο Αστέρας Λάρισας και η Νίκαια. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ καλωσορίζει τον Σπύρο, τον Αντώνη, τον Στέλιο και τον Μένιο και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass