ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αλ. Κούγιας: Στόχος 5η-10η θέση

*«Πάμε να τους καταστρέψουμε όλους» *Παρουσιάστηκαν τα μεταγραφικά αποκτήματα

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2017 22:05

Πριν τα αποκαλυπτήρια της φετινής ΠΑΕ ΑΕΛ υπήρξε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλέξη Κούγια, η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων ενώ ο ίδιος οριοθέτησε τον φετινό στόχο της ομάδας που είναι η κατάκτηση μιας θέσης ανάμεσα στην 5η και τη 10η αφού πέρυσι η ομάδα κατάφερε να επιβιώσει (στο πνεύμα του... Survivor) κόντρα σε όλα, όπως είπε.

Παράλληλα στο τέλος έδειξε και διάθεση για μάχη λέγοντας: «Πάμε να τους καταστρέψουμε όλους»...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Κούγιας:

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Θα προτιμούσα να τους παρουσιάσει ο κ. Παραφέστας, ο εμβληματικός αρχηγός εκείνης της ΑΕΛ για να συνδέσουμε τα παιδιά με εκείνη την πολύ μεγάλη ομάδα.

Ο κ. Παραφέστας σημασιολογικά ως πρόεδρος των Βετεράνων και ως πρώην αρχηγός, αλλά είναι όλοι σε διακοπές.

Θέλω να σας παρουσιάσω με έναν λιτό τρόπο τα νέα παιδιά που θα παίξουν του χρόνου δίπλα σε όλα τα νέα παιδιά που δοκιμάσαμε πέρυσι και μπορούν να προσφέρουν.

Όπως θυμάστε στην πρώτη μου τοποθέτηση πέρυσι είχα οριοθετήσει τους στόχους της ΑΕΛ. Είχα πει ότι θα δώσουμε αγώνα επιβίωσης. Και έγινε όπως σας το είπα.

Γνώριζα τη ζούγκλα που θα παίξουμε. Από την πρώτη αγωνιστική είδατε τι συνέβη και επαληθεύτηκα.

Ξεκίνησαν όλα με εκείνο το γκολ του Λεοζίνιο με δύο βαθμούς που θα μπορούσαν να είναι μοιραίοι.

Αλλά τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες και τους προπονητές, έστω και αν στο τέλος η ομάδα σώθηκε από τους Πάους, Φυντάνη, Μαντζιώκα, Τσότσα, Βουτυρίτσα, τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και τους συναδέλφους μας στο ΔΣ, που δεν κοιμηθήκαμε ούτε ένα βράδυ.

Φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα κι έχουμε στόχους τις θέσεις 5-10. Οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από αυτές είναι αποτυχία. Φέτος ξεκινάμε διαφορετικά. Γνωρίζει την ομάδα ο προπονητής μας, ο κ. Πάους. Γνωρίζει τα Δέντρα. Το AEL FC ARENA. Έχει καταλάβει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ποια ομάδα είναι η ΑΕΛ και τι σημαίνει για την πόλη. Για την Θεσσαλία.

Το περιβάλλον της ΑΕΛ είναι αναβαθμισμένο. Ο Καλαποθαράκος είναι ο καλύτερος γυμναστής, έχουμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τερματοφυλάκων, τον Κάντα, το καλύτερο ιατρικό τιμ, τους καλύτερους φυσιοθεραπευτές και φροντιστές. Το ίδιο περιβάλλον θα το έχουμε για πάντα.

Τα παιδιά που σας παρουσιάζω εγγυώνται μια προοπτική από τρία έως πέντε χρόνια στην ομάδα. Ευχή μου είναι τα παιδιά αυτά να παίξουν στην ΑΕΛ όσα χρόνια μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτό που η ΑΕΛ θέλει από τους παίκτες».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΩΝ

Αφού ολοκλήρωσε τη σύντομη ομιλία του ο κ. Κούγιας άρχισε την ανακοίνωση των μεταγραφικών αποκτημάτων που είναι οι τερματοφύλακες Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, οι αμυντικοί Γουάλας, Άλα, οι μέσοι Αγρόδημος και Λεοζίνιο αλλά και τα χθεσινά αποκτήματα Νίκολα Ζίζιτς (αμυντικός) και Σάντι Κρίζμαν (επιθετικός), με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να δίνει τον λόγο πρώτα στα τελευταία αποκτήματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Σάντι Κρίζμαν: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε εδώ. Θέλω να κάνω μία καλή σεζόν για να πάρουμε καλά αποτελέσματα για την ομάδα.»

Νίκολα Ζίζιτς: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και εύχομαι καλά αποτελέσματα.»

Μλάντεν Μπόζοβιτς: «Θέλω να πω πως συμφώνησα με τον πρόεδρο σε ένα λεπτό. Επειδή άκουσα ωραία πράγματα για τη Λάρισα και την ΑΕΛ. Άκουσα ότι έχουμε πολλούς οπαδούς που βοηθούν τους παίκτες, καλό προπονητικό κέντρο, πολύ όμορφο γήπεδο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και μένει τώρα να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Λεοζίνιο: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε εδώ. Από τον Δεκέμβρη με ήθελε. Δεν μπορούσα να αφήσω τον Ηρακλή λόγω της γνωστής κατάστασης στην ομάδα. Θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα φέτος. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να ανταποκριθώ στον σύλλογο».

Χρήστος Αγρόδημος: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ όπου είναι η ομάδα της καρδιάς μου και όνειρο κάθε Λαρισαίου να αγωνίζεται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή που με επέλεξε. Εύχομαι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς.»

Γουάλας Περέιρα: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε εδώ. Έχω παίξει κόντρα στην ΑΕΛ και την ξέρω. Ξέρω πως έχουμε πολλούς φιλάθλους και μια δυνατή έδρα. Είναι ώρα για δουλειά τώρα. Θα προσπαθήσουμε μαζί με τους οπαδούς μας να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.»

Αλμπι Άλα: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο που με έφερε στην ΑΕΛ. Το προπονητικό και το γήπεδο έχει τα πάντα και η ομάδα μας τα παρέχει όλα. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία.»

Αλέξανδρος Σαφαρίκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ Ευχαριστώ τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ σε μια ομάδα με πολύ κόσμο. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο και να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ

Με γραπτή του προσωπική δήλωση ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Τσιάτας διαμαρτύρεται ότι του απαγορεύτηκε η είσοδος στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Προσερχόμενος χθες στον χώρο της αίθουσας Τύπου για να παρακολουθήσω την εκδήλωση της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ μαζί με συναδέλφους μου δημοσιογράφους και φιλάθλους της ομάδας, εμφανίστηκε μπροστά μου ένας άνδρας της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου και ένας έμπιστος συνεργάτης του κ. Κούγια και μου απαγόρευσαν την είσοδο στην αίθουσα Τύπου. Στο ερώτημά μου για ποιον λόγο σε μια ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία παρίστανται δημοσιογράφοι και απλοί πολίτες υπάρχει αυτή η απαγόρευση ειδικά στο πρόσωπό μου, η απάντησή τους ήταν ότι «εκτελούν εντολή του κ . Κούγια». Προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε επεισόδιο και να αμαυρώσει την ημέρα της επίσημης έναρξης της ποδοσφαιρικής σαιζόν και κατ’ επέκταση, την ίδια την ιστορία της δικής μας ΑΕΛ, αποχώρησα ήσυχα, με τη σκέψη ότι αρκεί να παραδώσω τις πράξεις του και το ήθος του στην κρίση όλου του φίλαθλου κόσμου μας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass