ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΑΡΧΗΓΟΥ Ο Κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ

Ο Δ. Σταυρόπουλος στον πάγκο της ΕΑΛ

*Αποκτήθηκε και ο Θ. Κουτρούλης

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2017 15:36

Συνεχίζοντας τη στελέχωση της νέας ομάδας μπάσκετ η ΕΑΛ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Σταυρόπουλου στην τεχνική ηγεσία, του Κώστα Καλόγηρου στη θέση του γεν. αρχηγού και την επιστροφή του power forward Θοδωρή Κουτρούλη που θα αναλάβει παράλληλα και τα τμήματα υποδομής.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, 26 χρονών, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Τρικάλων με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολύμπια Λάρισας ενώ έχει επίσης αγωνιστεί με τον Έσπερο Τρικάλων, τους Ίκαρους Τρικάλων, τον Γ.Σ. Νίκαιας, τον Αστέρα Λάρισας, την ΑΕΛ με την οποία και πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και τους Τιτάνες Παλαμά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στο προπονητικό κομμάτι έκανε τα πρώτα του βήματα στις αναπτυξιακές ηλικίες, για τρία χρόνια στο magic basketball camp (2007, 2008, 2009) και άλλη μία τριετία στο PAOK summer camp (2010, 2011, 2012) δίπλα στον υπεύθυνο των προγραμμάτων Νίκο Σταυρόπουλο. Το 2012 ανέλαβε τις ακαδημίες του Γ.Σ. Νίκαιας όπου έμεινε μέχρι το 2014. Πέρυσι βρέθηκε δίπλα στον Θανάση Μπουλιάκη ως βοηθός του στον ΓΣΛ στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Κωνσταντίνος Καλόγηρος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού και παράλληλα θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Σταυρόπουλου στην ανδρική ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Καλόγηρος, 32 χρονών, ασχολείται αρκετά χρόνια με το ερασιτεχνικό μπάσκετ έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες όπως ο Περσέας, ο Σπάρτακος, η Sprider academy και ο Ηρακλής Χάλκης. Τα περισσότερα χρόνια όμως αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΕΑΛ, στην οποία και επιστρέφει από άλλο πόστο πλέον.

Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής για την επιστροφή του Θ. Κουτρούλη:

«Ενας παίχτης που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ΕΑΛ επιστρέφει στην ομάδα μας. Ο λόγος για τον Θοδωρή Κουτρούλη, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΕΑΛ στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΘ. Ο «Τέο» είναι 31 χρονών, power forward και έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕΛ, τον Αμπελώνα και τον Φοίβο με μεγάλη επιτυχία. Αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία του τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και να «δασκαλέψει» το νεανικό ρόστερ της ΕΑΛ, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να κάνει με την ιδιότητα του προπονητή στα τμήματα υποδομής και στην αντρική ομάδα του Φοίβου Λάρισας. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζει τον «Τέο» στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass