ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συνεχίζει με Γιασάρη ο Ερμής Αγιάς

• Αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, με τους «κυανόλευκους» να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την Α2 Εθνική

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 22:30

Στον πάγκο του Ερμή Αγιάς θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν -το πιθανότερο στην Α2 Εθνική- ο Γρηγόρης Γιασάρης, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν χθες τη συνεργασία τους για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γρηγόρης Γιασάρης έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους με τους «κυανόλευκους» και έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμής επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας. Απομένει να επιβεβαιωθεί και η άνοδος στην Α2 Εθνική που θα αποτελέσει την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου και την τρίτη συνολικά άνοδο του Λαρισαίου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου και τον πρόεδρο κ. Ριζούλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ευελπιστώ μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή προσπάθεια να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων της ομάδας και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να γράψουμε μία ακόμα σελίδα επιτυχίας στην ιστορία του Ερμή Αγιάς», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Γιασάρη.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θ. Ριζούλης υπογράμμισε:
«Είμαστε ικανοποιημένοι από το έργο του Γρηγόρη Γιασάρη και αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και να του δώσουμε την ευκαιρία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής -όπου πιστεύουμε ότι θα αγωνιστούμε τη νέα σεζόν- γιατί πιστεύουμε ότι το αξίζει».
Η διευθέτηση του θέματος του προπονητή σηματοδοτεί την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Ερμής Αγιάς θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ για να είναι 100% σίγουροι. Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει κάτι ως προς τις κινήσεις που θα γίνουν, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερμή Αγιάς, Θ. Ριζούλη ο σχεδιασμός θα γίνει με γνώμονα την Α2 Εθνική.
Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και στη συνέχεια θα αναζητηθούν οι μεταγραφικοί στόχοι.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass