ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡ. ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ

Ο Χρ. Τσαπραΐλης νέος πρόεδρος του Αχιλλέα Φ.

• Επικρατέστερος προπονητής ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2017 17:45

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων, Χρήστος Τσαπραΐλης είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.

Μαζί του στο νέο Δ.Σ. του Αχιλλέα Φ. θα είναι οι κ. Χρήστος Μπασαγιάννης, Παναγιώτης Θεοδώρου, Θεόδωρος Γκόβαρης, Θεόδωρος Δημακόπουλος, Σταύρος Πουλαράκης, Γιώργος Δεληδήμος, οι ρόλοι των οποίων θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες.
Όπως τονίστηκε στην Γ.Σ. του συλλόγου, αποφασίστηκε να γίνει άνοιγμα στον κόσμο της επαρχίας Φαρσάλων προκειμένου να στηρίξει την ομάδα, ο καθένας με τον τρόπο του, αφού τα έξοδα και τη νέα χρονιά θα είναι πολλά (ο εντός έδρας αγώνας υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου 800 ευρώ). Επίσης θα υπάρχουν και μέλη, που θα πληρώνουν κάποια συνδρομή και θα έχουν λόγο σε όλα τα Δ.Σ. (ετήσια συνδρομή 20 ευρώ, εξάμηνη 10 ευρώ και μηνιαία 2 ευρώ).
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν τα εξής: Για συνταξιούχους και ανέργους με κάρτα ανεργίας 40 ευρώ. Για κανονικά διαρκείας ηλικιών 18+ θα είναι 70 ευρώ. Για διαρκείας με προνόμια θα είναι στα 100 ευρώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ
Όπως όλα δείχνουν μετά την αδυναμία εύρεσης κοινής συνισταμένης με τον Κώστα Κατσάρα, στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων θα καθίσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, γνωστός για την επί σειρά ετών προσφορά του στην ομάδα. Η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ
Με αφορμή τις διοικητικές εξελίξεις ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μπασαγιάννης που βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομάδος για 3 χρόνια και επί προεδρίας του οι «Μυρμιδόνες» κατέκτησαν το νταμπλ, επιστρέφοντας στη Γ’ Εθνική, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ύστερα από τρία χρόνια, τα οποία πέρασαν με πολύ αγώνα και αγωνία, η δικαίωση ήρθε τη φετινή σεζόν. Έπειτα από το πέρας της σεζόν πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η απόφαση ότι είναι σκόπιμο για την ενότητα και το καλό του Αχιλλέα να γίνει η αλλαγή στον προεδρικό θώκο, ώστε να αλλάξει και το διοικητικό προφίλ, θεωρώντας από όλους μας ότι το όνομα του κ. Τσαπραΐλη είναι πιο ενωτικό. Έτσι χάριν αυτής της ενότητας όλων των ανθρώπων του συλλόγου και των φιλάθλων ο κ. Τσαπραΐλης ανέλαβε τον ρόλο του προέδρου σε αυτή την νέα εποχή.
Εγώ από την πλευρά μου θα βρίσκομαι στο νέο Δ.Σ μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες που ανακοινώθηκαν στο Συμβούλιο και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με τον ίδιο ζήλο και πάθος όπως και στο παρελθόν στηρίζοντας τον κ. Χρήστο Τσαπραΐλη όπως έπραξε και ο ίδιος το διάστημα που ήμουν εγώ στο «τιμόνι» της ομάδος.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους, όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη και επίπονη τριετία και δηλώνω «παρών» στην νέα εποχή του Αχιλλέα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass