ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 -ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ- Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ

Με Νέστορα Κόμματο και τη νέα σεζόν

• Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για 4η συνεχόμενη χρονιά

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2017 22:15

Ο «πύργος» του Ερμή Αγιάς που λέγεται Νέστορας Κόμματος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κυανόλευκους» και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο εγνωσμένης αξίας Λαρισαίος μπασκετμπολίστας ανανέωσε τη συνεργασία του και θα φορέσει τη φανέλα του Ερμή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν παίκτη που η παρουσία του και μόνο στην ομάδα της Αγιάς αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα αποτελεί μεγάλη τιμή και, αν μη τι άλλο, η συμβολή του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι (2005), κυπελλούχος Ελλάδας (2004), κυπελλούχος Ισραήλ (2005) και κάτοχος σούπερ καπ Ιταλίας (2005) ο Νέστορας Κόμματος έχει να επιδείξει ένα βαρύ βιογραφικό με μια πλούσια καριέρα στον χώρο. Από τους πιο μεγάλους σκόρερ που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα, ανδρώθηκε μπασκετικά στον Γ. Σ. Λάρισας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μακεδονικό, ΠΑΟΚ, Άρη, Μακάμπι, Φορτιτούντο Μπολόνια, Σεβίλη, ΑΕΚ, Λοκομοτίβ Ροστόφ, ΑΕΛ, Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Μερσίν, Σάντιμο, Ρέθυμνο, Τρίκαλα και Κολοσσό Ρόδου. Στον Ερμή Αγιάς βρίσκεται από το 2014 στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και τον οδήγησε σε διαδοχικές ανόδους μέχρι τη Β’ Εθνική πέρσι, αναμένοντας πλέον να επισημοποιηθεί η άνοδος και στην Α2 Εθνική.
Ο Νέστορας Κόμματος ανοίγει τον χορό των ανανεώσεων στην ομάδα του Ερμή Αγιάς, καθώς τις επόμενες ημέρες -κι ενώ οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες συνεχίζονται- αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.
Σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων της διοίκησης, η ομάδα θα κάνει σχεδιασμό για την Α2 Εθνική μετά την αποχώρηση από την κατηγορία του Αίολου Αστακού και τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας, αναφορικά με τη διαφαινόμενη αδυναμία τους να παίξουν στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass