ΚΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ

Ισοπαλία του ΠΑΟ

• Στο φιλικό αγώνα με την Ολεξάντρια

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 18:20

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο πρώτος φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, με αντίπαλο την ουκρανική Ολεξάντρια.

Οι «πράσινοι» έδειξαν σωστά στοιχεία στην αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνοι και περιμένουν μεταγραφική ενίσχυση για να βελτιωθούν.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν μεν καλός ανασταλτικά αλλά έπασχε στη δημιουργία, δεν μπορούσε να κάνει φάσεις και δεν απείλησε τους ουκρανούς, αν εξαιρεθεί το ψαλιδάκι του Χατζηγιοβάνη στο 39’, ύστερα από ενέργεια του Άλτμαν, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μπαναντά.
Ανάλογο ήταν το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, αφού το «τριφύλλι» ήταν ξεκομμένο επιθετικά και δεν προβλημάτισε την αντίπαλη ομάδα. Οι Ουκρανοί, μάλιστα, απείλησαν στο 54’ με τον Τσεσκόφ, ενώ στο 85’ ο Τσόπνικ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κότσαρη. Με τον Παναθηναϊκό έκαναν ντεμπούτο οι Κολοβέτσιος και Άλτμαν.
Η επόμενη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (11 Ιουλίου), απέναντι στη βελγική Κορτράικ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ (74’ Κότσαρης), Κουλιμπαλί (60’ Βέμερ), Κουτρουμπής (60’ Τελάντερ), Ευαγγέλου (46’ Κολοβέτσιος), Χουλτ (60’ Ευαγγέλου), Κουρμπέλης (60’ Ζέκα), Ρέις (60’ Δώνης), Χατζηγιοβάνης (73’ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (55’ Ρινάλντι), Λουντ (60‘ Μπουζούκης), Πίσπας (60’ Στάικος).
ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (η αρχική σύνθεση): Μπαναντά, Μπασόφ, Τσεμποτάεφ, Χρίστσουκ, Χιτσένκο, Κάλεντσουκ, Πάνκιφ, Πονομάρ, Σιτάλο, Σταρένια, Τσουρίκοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Στετσκόφ, Ζαμπορόζα, Τσόπνικ.

 

*Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ολλανδία, όπου προετοιμάζονται οι «πράσινοι», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας στη «χώρα της τουλίπας».
Αν και επισήμως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, ο 24χρονος άσος, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, με ετήσιες απολαβές περίπου 500.000 ευρώ, ενώ θα δοθεί κι ένα ποσό στη διοίκηση της Κορίνθιανς, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass