Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Σκληρή δουλειά για την ΑΕΛ στο Καρπενήσι

• Δύο προπονήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των «βυσσινί» • Με 29 παίκτες η αποστολή καθώς αποκλείστηκε και ο Γκαγιέχο

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 22:12

Δεύτερος καύσωνας προ των πυλών στη Λάρισα όπου ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει πάνω από τους 40 βαθμούς Κελσίου, όμως αυτή τη φορά οι παίκτες της ΑΕΛ πιο τυχεροί θα απολαύσουν τη δροσιά που προσφέρει το ορεινό και πανέμορφο Καρπενήσι.


Από χθες το μεσημέρι λοιπόν οι «βυσσινί» βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και κάτω από ιδανικές συνθήκες, πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, τα οποία αγκάλιασαν αμέσως οι παίκτες που ήταν ήδη στο δυναμικό της ομάδας από την περυσινή περίοδο, ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία θα είναι ανταγωνιστική και μαχητική σε όλα τα παιχνίδια, πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος.
Και υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, καθώς οι επιλογές στη μεταγραφική περίοδο ήταν πολύ προσεκτικές και το κυριότερο, το ρόστερ είναι πλήρες, οπότε ο τεχνικός ηγέτης θα δουλέψει απερίσπαστα, βλέποντας τα θετικά αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που χρειάζεται να βελτιωθούν, ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Οι προπονήσεις από σήμερα θα είναι διπλές, 9-11 το πρωί και 7-9 το απόγευμα, ενώ το πρώτο φιλικό για την καινούργια σεζόν θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
Και πολλοί φίλοι της ΑΕΛ ήδη σχεδιάζουν διήμερη εκδρομή, για να παρακολουθήσουν τη φιλική αυτή αναμέτρηση και να δούνε τα νέα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα.

 

Αναχώρηση με χαμόγελα αλλά και... χωρίς Γκαγιέχο

Χθες το πρωί οι παίκτες συγκεντρώθηκαν έξω από το στάδιο Αλκαζάρ όπου τους περίμενε ο κ.Πάους και ακολούθως η αποστολή αναχώρησε με προορισμό το Καρπενήσι.Οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι και έτοιμοι από κάθε άποψη, γνωρίζοντας πως πάνε για το βασικό στάδιο με στόχο να γίνει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, τις ημέρες που η ομάδα θα είναι στο βουνό και χρειάζεται να είναι πολύ συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.Ο τεχνικός της ΑΕΛ μιλούσε με το τεχνικό επιτελείο του και αναφερόταν σε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία.Και αυτός που έδινε τις όποιες διευκρινίσεις χρειάζονταν ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Σωτήρης Μάρκου, ο οποίος έχει τη μεγάλη εμπειρία από προετοιμασίες και παράλληλα γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή, καθώς και άλλες φορές πήγε στο Καρπενήσι, με τη λαρισινή ομάδα.
Πάντως υπήρξε και μια έκπληξη πριν αναχωρήσει η αποστολή, αφού μετά τους Καρατάσιο και Γεωργακόπουλο, ο Γκαγιέχο δεν ήταν στα ονόματα των παικτών που ήδη είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη ημέρα.Έτσι αντί 30 οι παίκτες ήταν 29 και πληροφορίες που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, κάνουν λόγο πως ενδέχεται ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες, να αποχωρήσουν από το βουνό και το ρόστερ να μειωθεί ακόμη περισσότερο στον αριθμό των ποδοσφαιριστών. Στο Καρπενήσι μετέβησαν λοιπόν οι παρακάτω 29 ποδοσφαιριστές: Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Μπόζοβιτς, Παπαπολύμερου, Ρέντζας, Μασούρας, Ναβάρο, Γκόλιας, Φάρκας, Άλλα, Ζίζιτς, Κοντόρ, Γουάλας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Αγρόδημος, Καλύβας, Κουτσιανικούλης, Αγκάνοβιτς, Χοτζάλι, Λαμπρόπουλος, Ντοντό, Ντέλετιτς, Κρητικός, Λεοζίνιο, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης και Κρίζμαν.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ
Εν τω μεταξύ μεθαύριο Πέμπτη 13 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, θα ακολουθήσει στις 12.30 έκτακτη γενική συνέλευση και αμέσως μετά η κλήρωση του πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά στα χρονικά η κλήρωση της μεγάλης κατηγορίας, θα γίνει στα γραφεία. Η ημερομηνία της κλήρωσης ήταν ήδη γνωστή εδώ και καιρό, η απόφαση είχε παρθεί, όμως, χθες οριστικοποιήθηκε. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass