Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Με Παπαχρήστο και τη νέα σεζόν η ΑΕΛ

*«Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα της πόλης και χρειάζεται τη στήριξη των Λαρισαίων» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης της ΑΕΛ * Ενώ δρομολογείται η απόκτηση του πόιντ γκαρντ Θανάση Τσιαβέ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2017 22:03

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χρήστο Χασανίδη, αρχίζουν να μπαίνουν τα θεμέλια στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η πρώτη κίνηση έγινε χθες με τον Γιάννη Παπαχρήστο, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «βυσσινί», ενώ τις επόμενες ημέρες τη σκυτάλη αναμένεται να πάρουν κι άλλοι παίκτες. Παράλληλα δρομολογείται και η απόκτηση του 24χρονου πόιντ γκαρντ Θανάση Τσιαβέ που υπηρετεί τη θητεία του και αγωνιζόταν στην Ασπίδα Ξάνθης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτησή του ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου.
Ο έμπειρος φόργουορντ είχε συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην περσινή πολύ καλή πορεία της ομάδας στην Α2 Εθνική και η βοήθειά του στο νέο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι εξίσου σημαντική, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν. Ιδιαίτερα σε μια κομβικής σημασία χρονιά για την ΑΕΛ όπως αναμένεται να είναι η φετινή, ο Γιάννης Παπαχρήστος με την ανανέωση της συνεργασίας του στους «βυσσινί» θέλει να περάσει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συσπείρωσης στις δύσκολες στιγμές.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ για την απόφαση που πήραν να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ξεκινάει άλλη μία δύσκολη χρονιά όπως πάντα. Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το μπάσκετ της πόλης σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό πρέπει να έχει τη στήριξη όλων των Λαρισαίων. Πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου η ΑΕΛ να εδραιωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ» επισήμανε ο Γιάννης Παπαχρήστος με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ και πρόσθεσε:
«Η νέα χρονιά θα είναι μία δύσκολη χρονιά και από οικονομικής πλευράς. Γι’ αυτό κι εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε για τα συμβόλαιά μας, αλλά για την τιμή της ομάδας και την προσωπικότητά μας.
Παράλληλα θα είναι και μια κομβικής σημασίας χρονιά γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα. Οι στόχοι μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, παράλληλα να βοηθήσουμε τον νέο μας προπονητή, που είναι αξιόλογος και όλοι όσοι ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ, παίκτες, παράγοντες, προπονητές και κόσμος να χαρούμε αυτήν την προσπάθεια. Γιατί το ξαναλέω είμαστε η μοναδική ομάδα της πόλης. Το σημαντικότερο είναι να γεμίζουμε το γήπεδο. Κάθε Σάββατο να είναι μία γιορτή, γιατί αυτό που θα κάνουμε κάθε Σάββατο θα συνδυάζει, μυαλό, καρδιά, θέληση και σθένος» κατέληξε ο έμπειρος φόργουορντ της ΑΕΛ.
Ο Γιάννης Παπαχρήστος έχει αγωνιστεί με την ΑΕΛ ΓΣ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, την περίοδο 2006-2008, ενώ είχε προηγηθεί η συμμετοχή του στην Α1 με τον ΓΣΛ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην πρώτη κατηγορία με τον ΠΑΟΚ, τον Σπόρτινγκ, τα Τρίκαλα και την Ολύμπια, ενώ πριν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ την περίοδο 2015-16, είχε παίξει στη Β’ Εθνική με τον Γ. Σ. Λαρισαίων 1928.
ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ
Ο Παπάγου είναι πλέον και επίσημα στην Α2 Εθνική, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ,  παίρνοντας τη θέση του Αίολου Αστακού που θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της ΕΟΚ έκανε αποδεκτό το αίτημα του Α.Μ.Σ. Αίολος Αστακού που είχε ζητήσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  (1ος Όμιλος του Βορρά) την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ως εκ τούτου τη θέση του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όπως και στο Κύπελλο Ελλάδος θα πάρει, έχοντας την προτεραιότητα, ο Α.Σ. Παπάγου. Αντίστοιχα στην Β’ Εθνική κατηγορία θα λάβει μέρος ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας που δικαιωματικά έχει την προτεραιότητα».
Η εξέλιξη αυτή φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Α2 Εθνική τον Ερμή Αγιάς καθώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που για διάφορους λόγους δεν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην κατηγορία, όπως οι Μαχητές Πεύκων που προσανατολίζονται στην περίπτωση της Β’ Εθνικής.

Του Aρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass