ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μεταγραφή προ των πυλών…

• Σήμερα το πρωί αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2017 22:05

Μια μεταγραφική έκπληξη κρατούσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, καθώς σήμερα το πρωί -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να υπογράψει στη λαρισινή ομάδα σέντερ φορ γνώριμο στο ελληνικό πρωτάθλημα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική που θα ενισχύσει την ομάδα μέσα στη μεγάλη περιοχή.


Πρόκειται για παίκτη ηλικίας άνω των 32 ετών με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα αρκετών χρόνων (πάνω από δέκα), που διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα καθώς τα χρόνια που έχει αγωνισθεί έφθασε περίπου τα εξήντα τέρματα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη χώρα καταγωγής του, ενώ έχει παίξει σε δύο ακόμα πρωταθλήματα στην Ευρώπη πέραν του ελληνικού.
Τα τελευταία έξι χρόνια έχει παίξει πάνω από είκοσι παιχνίδια τη χρονιά στις ομάδες που αγωνίσθηκε κάτι που δείχνει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, ενώ μια χρονιά είχε διψήφιο αριθμό τερμάτων.
Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και το άγχος του ιδιοκτήτη της ομάδας είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το πρωί αφού ο παίκτης μαζί με τον Λεοζίνιο θα έχουν τα πιο ακριβά συμβόλαια της ομάδας.
Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά σήμερα λογικά θα ταξιδέψει για το Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα για να συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Με ασκήσεις το πρωί στο γυμναστήριο και το απόγευμα με μπάλα συνεχίσθηκε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ. Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται καθημερινά μέχρι το Σάββατο που θα δοθεί το πρώτο φιλικό της ομάδας στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα (πιθανόν στις 18.00).

 

ΠΕΡΙ ΓΚΑΓΙΕΧΟ
Προχθές το πρωί όλοι περίμεναν να δούνε τριάντα ποδοσφαιριστές στην αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι με «κομμένους» τους Καρατάσιο, Γεωργακόπουλο, αλλά είδαν να μην υπάρχει και ο Γκαγιέχο που ήταν στον αρχικό σχεδιασμό.
Πληροφορίες θέλουν ο Γκαγιέχο να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Προς το παρόν υπολογίζεται στην ομάδα και θα αποφασίσει ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας για την τύχη του.ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ
Αύριο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία της Super League ενώ έχει προγραμματιστεί να γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 19 Αυγούστου.

 

Η σημαία στον ιστό της…

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών οι ιθύνοντες της ΑΕΛ κρέμασαν τη σημαία της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.

 


ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Ποιος μένει με ποιον…

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα διαμένουν σε δεκατέσσερα δωμάτια. Αναλυτικά οι δυάδες και η τριάδα των δωματίων:
Κώστας Θεοδωρόπουλος    -    Νίκος Αναστασόπουλος
Μλάντεν Μπόζοβιτς    -    Αντνάν Αγκάνοβιτς
Αλέξανδρος Σαφαρίκας    -    Τάσος Κρητικός
Δημήτρης Παπαπολυμέρου    -Γιάννης Καλύβας    -Γκέρτι Χοτζάλι
Τσίμο Ναβάρο    -    Άλμπι Άλλα
Γιάννης Μασούρας    -    Βασίλης Κουτσιανικούλης
Βασίλης Ρέντζας    -    Φατιόν Άντονι
Νίκος Γκόλιας    -    Θωμάς Ναζλίδης
Φερνάντο Γουάλας    -    Λεοζίνιο
Πάβολ Φάρκας    -    Μίλος Ντέλετιτς
Οούσου Ανσά Κοντόρ    -    Ντοντό
Χρήστος Αγρόδημος    -    Νίκος Γιαννιτσάνης
Ανδρέας Λαμπρόπουλος    -    Δημήτρης Καπός
Νίκολα Ζίζιτς    -    Σάντι Κριζμάν

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass