ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον Αχιλλέα

• «Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στη Γ’ Εθνική» δήλωσε στην «Ε» ο νέος προπονητής

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2017 22:08

Ένας παλιός γνώριμος και πιστός όλα τα χρόνια στρατιώτης του Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, είναι από χθες ο αντικαταστάτης του Τάκη Παραφέστα στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».


Προπονητής με ήθος, που για πολλά χρόνια έχει προσφέρει στο ιστορικό σωματείο των Φαρσάλων, σε καλές αλλά και σε πολύ δύσκολες στιγμές.
Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Αχιλλέας αποτελεί το δεύτερο σπίτι του και θα επιδιώξει μέσα από τη δουλειά να έχει η ομάδα μια αξιοπρεπή παρουσία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Σε δηλώσεις που έκανε χθες στην «Ε» ο νέος τεχνικός του Αχιλλέα τόνισε τα εξής: «Είναι πολύ γνώριμη η κατάσταση για εμένα και νιώθω σα να μην έλειψα μια ημέρα από μια ομάδα που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Συγχαρητήρια στον Τάκη Παραφέστα, στους παίκτες, στη διοίκηση και στον κόσμο που οδήγησαν τον Αχιλλέα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όπου αρμόζει να αγωνίζεται και βέβαια με την ιστορία του και ακόμη παραπάνω. Είναι αρκετά δύσκολο το έργο μου, το αντιλαμβάνομαι απόλυτα, όμως όλοι μαζί, γιατί δεν περισσεύει κανείς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και να νιώθει υπερήφανος ο κόσμος της.
Είδα θετικά την πρόταση που μου έγινε από τη νέα διοίκηση και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, διότι στα δύο χρόνια που δεν δούλεψα σε ομάδα δεν το κρύβω πως ο Αχιλλέας μου έλειπε.
Θα βασιστούμε στην πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο την ομάδα και αυτό θα γίνει με την αρωγή όλων.
Με τη βοήθεια των φιλάθλων που τους θέλουμε πάντα δίπλα μας και με τη διοίκηση που είναι πρόθυμη για να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο, που απέναντι σε ιστορικά σωματεία θα διεκδικεί θετικά αποτελέσματα. Από σήμερα πιάνουμε δουλειά και τα αποτελέσματα θα φανούν σταδιακά κατά τη διάρκεια της σεζόν».

 

ΜΙΑ ΖΩΗ… ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι μια ζωή… Αχιλλέας και αυτό το δείχνουν τα πολλά χρόνια που δούλεψε στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».
Αρχικά την περίοδο 1997-’98 ανέλαβε με τον Γιάννη Βασιλείου τον Αχιλλέα στη Δ’ Εθνική κατηγορία, το 1998-99 εργάσθηκε στα Μετέωρα Καλμπάκας, από το 1999-2001 εργάσθηκε πάλι στον Αχιλλέα και το 2001-2002 στο Κατωχώρι. Με τον πρόεδρο τότε Θανάση Πατσιούρα επέστρεψε το 2002 στα Φάρσαλα και έμεινε στον Αχιλλέα μέχρι το 2007.
Από το 2007-2009 ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου, το 2009-2010 δεν δούλεψε σε ομάδα και επανήλθε στον Αχιλλέα το 2010 όπου παρέμεινε μέχρι το 2015 και επανέρχεται ουσιαστικά μετά από δύο χρόνια απουσίας από τους πάγκους.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Για την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στην ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων», αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του ΑΟΦ Αχιλλεύς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο τεχνικό Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του, καλωσορίζοντάς τον στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες και παράλληλα θα εφαρμόζεται ο σχεδιασμός της νέας ομάδος, με ανανεώσεις και προσθήκες ποδοσφαιριστών. Στόχος της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass