ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ Θ. ΜΟΛΑΣ

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Λάρισα 2012

*Θ. Στεργιάδης: «Θα δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο»

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 16:00
Θ. Μολάς Θ. Μολάς

Με εντυπωσιακό τρόπο, όπως ακριβώς ξεκίνησε, συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Λάρισα 2012, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Κινήσεις που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι η ομάδα θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να πραγματοποιήσει αξιοπρεπή παρουσία, αποφεύγοντας τις περιπέτειες της περσινής σεζόν.

Έτσι λοιπόν το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη ενέταξε στο ενεργητικό του έναν ακόμα εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον Θοδωρή Μολά (που αποτελεί την πέμπτη μέχρι στιγμής μεταγραφή) ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή Λάρισας. Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με την ΑΕΛ, την Ελασσόνα και την Τερψιθέα, στη Δ’ Εθνική με τον Φιλοκτήτη, ενώ πριν φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας αγωνίστηκε στην Αστραπή Ν. Πολιτείας.

Πρόκειται για μία ακόμα μεταγραφική κίνηση που φέρει την υπογραφή του προέδρου της Λάρισας 2012 Θύμιου Φλώρου, που μαζί με τους δύο γεν. αρχηγούς Ερρίκο Φλώρο και Ρομπέρτο Φλώρο, καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και να ανεβάσει αισθητά τον πήχη.

Ήδη μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας πολύ σημαντικοί παίκτες και συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Κώστας Μπρέλλας, με μεγάλη εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες, λόγω της θητείας του σε ΑΕΛ, Αναγ. Καρδίτσας, Καστοριά, Απόλλωνα Λάρισα, Τερψιθέα ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Βλαχογιάννι και την Αστραπή Ν. Πολιτείας, ο επιθετικός Αντώνης Βούζας που έχει στο βιογραφικό του 3 συμμετοχές στην Α’ Εθνική και 20 στη Β’ Εθνική με τη φανέλα της ΑΕΛ, έχει επίσης θητεύσει σε Φωστήρα (Β’ Εθνική), Τύρναβο και Τσαριτσάνη (Γ’ Εθνική), ενώ τελευταία αγωνιζόταν στον Παλαμά, ο Αιμίλιος Σενκάι μεσοεπιθετικός (Σουκούριο, Κ20 ΑΕΛ, Τσαριτσάνη, Φιλοκτήτης) και ο 20χρονος τερματοφύλακας από την Ολύμπικ/Ν. Καρυές, Άρης Καλλιμάνης.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Λάρισας 2012 δεν ολοκληρώθηκαν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται 2-3 ακόμα ηχηρά ονόματα.

«Μετά την περιπέτεια σχετικά με την παραμονή μας τη χρονιά που μας πέρασε ξεκινήσαμε αμέσως τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα με στόχο να ενισχύσουμε την ομάδα και να μην μπούμε ξανά σε τέτοια διαδικασία» σχολίασε στην «Ε» ο προπονητής της Λάρισας 2012, Θ. Στεργιάδης και πρόσθεσε:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις γιατί οι παίκτες που αποκτήθηκαν αποτελούσαν την πρώτη μας επιλογή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ορισμένους ακόμη παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση. Πρόθεσή μας είναι να έρθουν 2-3 ακόμη δυνατοί παίκτες με στόχο να δημιουργήσουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας».

Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου η ομάδα φρόντισε να κρατήσει τον βασικό της κορμό προκειμένου να διατηρηθεί όσο γίνεται περισσότερο η αγωνιστική ομοιογένεια. Η αρχή έγινε με τη σημαία της ομάδα και τον φυσικό της αρχηγό Παν. Φλώρο και ακολούθησαν οι Παντ. Φλώρος, Βαλ. Φλώρος, Αντ. Φλώρος, Π. Κίτσιος, Δ. Κίτσιος και Δαλαμπύρας. Παράλληλα στα πλάνα του τεχνικού Θ. Στεργιάδη είναι η προώθηση νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου οι οποίοι θα πλαισιώσουν το νέο αγωνιστικό σύνολο.

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας, αυτή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου. Τέλος έγιναν γνωστά και τα πρώτα φιλικά που θα δώσει η Λάρισα 2012 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στη Γιάννουλη την τοπική Δήμητρα, στις 20 Αυγούστου θα παίξει εκτός έδρας με τον Αετό Αμυγδαλέας και στις 24 Αυγούστου θα αγωνιστεί στο Ελευθεραί με την ομώνυμη ομάδα.

Τέλος με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για το προπονητήριο της ομάδας στην Αγ. Μαρίνα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου τον Οκτώβριο αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass