ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Σήμερα κληρώνει για την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 15:55

Σήμερα στις 2 μ.μ. περίπου η ΑΕΛ θα μάθει τη σειρά των αντιπάλων στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με μια κρυφή ευχή να αντιμετωπίσει στις πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας τους θεωρητικά μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που έχουν τιμωρημένες τις έδρες τους(θα παίξουν τα πρώτα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών).

Στο μεταξύ συνεχίζεται στο Καρπενήσι η προετοιμασία της ομάδας και χθες προστέθηκε και ο Περόνε που ακολούθησε όμως ατομικό πρόγραμμα.

Το πρωί οι παίκτες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο.

Το Σάββατο η ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσει στις 18.45 το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα.

ΠΕΡΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ

Η Super League δεν σκοπεύει να σηκώσει τους τόνους στη «διαρροή» της NOVA, σύμφωνα με την οποία η συνδρομητική πλατφόρμα, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, φέρεται να επιθυμεί τη λύση της συνεργασίας της με τον συνεταιρισμό.

Όπως επισημάνθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, το θέμα θα συζητηθεί θεσμικά στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Η Λίγκα κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία επικοινωνιακών παιχνιδιών μέσω του Τύπου, επισημαίνοντας ότι αμφότερες οι πλευρές δεσμεύονται με υποχρεώσεις.

Με απλά λόγια, από τη στιγμή που υπάρχει σε ισχύ σύμβαση που προβλέπει την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου ως το 2019, εξαιρουμένης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κανένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν μπορεί να δράσει μονομερώς.

Αν συμβεί αυτό, υπάρχουν ρήτρες που θα ενεργοποιηθούν και θα καταστούν απαιτητές από τη Super League, όπως υπογραμμίστηκε σχετικά από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα απασχολήσει εκτενώς το αυριανό Δ.Σ. της Λίγκας, καθώς -ούτως ή άλλως- περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη.

Προ ημερών το συνδρομητικό κανάλι πρότεινε στη διοργανώτρια αρχή, μείωση 18% στο ετήσιο κόστος της μεταξύ τους σύμβασης, ενώ ο συνεταιρισμός μετά από σχετική συνεδρίαση, αντιπρότεινε μείωση 8% με την προϋπόθεση πως θα έμπαιναν αμέσως στο ταμείο, 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε κάποιες οφειλές και τα χρήματα που παρακρατήθηκαν από ενεργοποίηση ρητρών (λόγω αναβολής αγωνιστικών κλπ.). Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Nova κατέθεσε 2,5 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Super League και προχώρησε στην πρόταση «διαζυγίου», πριν από την προγραμματισμένη κλήρωση του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass