ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο

• Αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι έδωσαν χθες με τους Παλαιμάχους του Τυρνάβου στη Φιλιππούπολη (2-4)

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2017 22:07

Με τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση στη Φιλιππούπολη ολοκληρώθηκε ο κύκλος των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας για τη φετινή σεζόν.

Οι «κυανόλευκοι» φιλοξένησαν τους Παλαιμάχους του Τυρνάβου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για αγώνα ρεβάνς τον Σεπτέμβριο.
Όπως επισήμαναν ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Απόστολος Φωτάκης και ο αρχηγός της ομάδας κ. Μάκης Αλεξούδης, απευθυνόμενοι στους Παλαιμάχους του Τυρνάβου «είναι τιμή μας που βρίσκεστε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ, αποδεχόμενοι την πρόσκληση για το φιλικό παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος μία κίνηση ενεργοποίησης των παλαιμάχων του Απόλλωνα, προσπαθούμε να οργανωθούμε μέρα με τη μέρα όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι αυτό που γίνεται σήμερα (σ.σ. χθες) εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο σύσφιξης των σχέσεών μας και παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι. Όταν θα επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο θα μας δοθεί η δυνατότητα να δώσουμε τη ρεβάνς στον Τύρναβο και να περάσουμε το ίδιο ωραία».
Ο νεοσύστατος σύλλογος Παλαιμάχων μετρά περίπου δύο μήνες ζωής, χρονικό διάστημα στο οποίο έχει δείξει έντονη αγωνιστική δραστηριότητα. Η χθεσινή αναμέτρησης ήταν η πέμπτη κατά σειρά. Διαθέτει δικά του γραφεία, τα μέλη καταβάλουν μηνιαία συνδρομή, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και κοινωνικό έργο.
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό μέρος της χθεσινή ημέρας, το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-2 υπέρ της ομάδας του Τυρνάβου. Η ατυχία για τους οικοδεσπότες ήταν ότι δεν αγωνίστηκε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Απόλλωνα, Απόστολος Φωτάκης, λόγω τραυματισμού και κάπου εκεί, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι ο αρχηγός των «κυανολεύκων» Μάκης Αλεξούδης χάλασε η ομοιογένεια της ομάδας.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς στο πρώτο μέρος το σκορ με τον Γκίμα, στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Ρεβήσιος με κεφαλιά ψαράκι, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου και πάλι ο Γκίμας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά ο Τσαπατόρης στάθηκε άτυχος στέλνοντας από πολύ κοντά τη μπάλα στο δοκάρι.
Ο Απόλλωνας ανέβασε στροφές στην επανάληψη και αρχικά μείωσε σε 1-3 με τον Πλίτση, στη συνέχεια ο Αγγελής έχασε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να μειώσει σε 2-3, κάτι που έγινε τελικά λίγο αργότερα όταν ο Αργυρακούλης κλήθηκε να εκτελέσει το δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι «κυανόλευκοι» και αποδεδείχθηκε εύστοχος. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Γκίμας, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο παλαίμαχος διαιτητής και νυν τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας κ. Πασπαλιάρης. Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης δόθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Νεάπολης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Χριστοδούλου, Κακαγιάννης, Νανούλης, Κώτσιος, Μπίλιος, Αλεξούδης, Κολομητρούσης, Κανελιάς, Γκάτας, Πλίτσης, Τσαπατόρης (Ντελόπουλος, Αργυρακούλης, Μπουρονίκος, Αγγέλης, Αντωνίου, Σδούγκας, Μιχαλόπουλος, Μπλιούμπας, Κιόρογλου).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Κοκόμπελης, Ρεβήσιος, Πλιάτσικας, Μπούμπας, Ευαγγέλου, Κοντοθανάσης, Δούκας, Γκουγκουστάμος, Λόλας, Γκίμας, Φακίτσας (Αντ. Παπσάλογλου, Απ. Πασάλογλου, Μπαγκούας, Καζάκης, Κυριζόπουλος, Ντόμπρης, Χατζηκρανιώτης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass