ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2012

Νέα «βόμβα» με Β. Φλώρο

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2017 17:20

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις τελειωμό δεν έχουν στην ομάδα της Λάρισας 2012, η οποία ενισχύεται με εντυπωσιακό τρόπο.

Ήδη στο ρόστερ της ομάδας έχουν προστεθεί οι Βούζας, Μπρέλλας, Καλλιμάνης, Σενκάι, Θ. Μανακούσιος και Δ. Μανακούσιος, Μολάς, Τσιάκος και Νταής, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ακούει στο όνομα Βασίλης Φλώρος. Ένας ακόμα εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστής που θα δώσει σημαντικές λύσεις στον τεχνικό Θοδωρή Στεργιάδη. Πρόκειται για μία ακόμα μεταγραφή που φέρει την υπογραφή του προέδρου Θύμιου Φλώρου αλλά και των συνεργατών του Ρομπέρτου, Έρικ και Πάνου Φλώρου, οι οποίοι κατάφεραν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ένα επιπλέον ηχηρό όνομα με μεγάλη εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες (στο βιογραφικό του καταγράφονται οι ομάδες ΑΕΛ, Αναγ. Καρδίτσας, Ολυμπιακός Β., Φωκικός, Τερψιθέα Αστραπή Ν. Πολιτείας, Ατρόμητος Παλαμά, Π.Ο.Ε. κ.ά.).

Σήμερα εν τω μεταξύ στις 18.30 στο Sport Center στην Τερψιθέα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων (όλα εκτός έδρας) που έχει ως εξής: Γιάννουλη 12/8, Αμυγδαλέα 20/8, Ελευθεραί 24/8, Τύρναβος 27/8, Συκούριο 2/9, Μαυροβούνι 5/9, Οικονόμος 9/9.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass