ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ 1ης ΚΑΙ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη τα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ

• Συνολικά οκτώ διαιτητές και βοηθοί θα πάρουν μέρος από τη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2017 16:19

Διεξάγονται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη τα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές 1ης και 2ης κατηγορίας.

Από τη Λάρισα θα δώσουν συνολικά το «παρών» οκτώ διαιτητές και βοηθοί οι οποίοι είναι (κατά αλφαβητική σειρά) οι Γκάγκας Δημήτριος, Νατσιούλας Ηλίας (βοηθοί διαιτητές 1ης κατηγορίας), Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος, Τζήλος Αθανάσιος (διαιτητές 2ης κατηγορίας), Αναστασίου Γεώργιος, Καρακώστας Απόστολος, Νίκζας Αχιλλέας, Παπαδημητρίου Χρήστος (βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας).
Οι δύο πρώτοι θα τρέξουν σήμερα και θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενοι από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Γιώργο Λιόλιο, ενώ οι υπόλοιποι έξι θα αγωνιστούν αύριο Τετάρτη και θα μεταβούν οργανωμένα με μίνι μπας και ομοιόμορφη ενδυμασία όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ στην τελευταία του συνεδρίαση. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο στις 16.00 με επικεφαλής το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, Αντώνη Βαλιώτη.
Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό γήπεδο της Μίκρας και θα ξεκινήσουν στις 19.30 για τους βοηθούς διαιτητές και στις 21.30 για τους διαιτητές και τις δύο ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass