ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φιλικό με τα Τρίκαλα

• Και με την ομάδα «Volos F.C» στις 26 Αυγούστου στη γειτονική πόλη

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2017 22:25

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων έκλεισε για τις 20 Αυγούστου στη Φιλιππούπολη, ο Απόλλων Λάρισας.


Ομάδα στην οποία ανέλαβε φέτος ο Αγιώτης προπονητής Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος πέρυσι ήταν στο τιμόνι της Σπάρτης και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των «κυανόλευκων».
Επίσης, στις 26 του μηνός ο Απόλλωνας θα αγωνισθεί στον Βόλο με τον νεοσύστατο «Volos F.C.», που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ
Αύριο η λαρισινή ομάδα θα αγωνισθεί στις 18:30 στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται με τον Αήττητο Σπάτων, ο οποίος ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, έχει παίκτες στο ρόστερ του που αγωνίσθηκαν στη Β’ Εθνική και στόχος του είναι η άνοδος.
Είναι το πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου και ο κ.Θεοδοσιάδης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας.
Κατά τα άλλα, συνεχίσθηκε χθες με διπλή προπόνηση η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο με υψηλή ένταση.
Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δηλώνει ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ζήλο και την προσήλωση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του σε αυτά που τους ζητάει.
Πλέον το πρόγραμμα προπόνησης αλλάζει και θα ξεκινάει στις 7 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ FOOTBAL LEAGUE
Εν τω μεταξύ σήμερα και ώρα 3 μ.μ. θα συνεδριάσει για πρώτη φορά φέτος το δ.σ. της Football League, όπου θα συζητηθούν:
1) Η προκήρυξη του πρωταθλήματος
2) Η νομιμοποίηση των ομάδων που ανέβηκαν στη Football League
3) Τηλεοπτικά, χορηγίες και διάφορα άλλα θέματα.
Την ομάδα του Απόλλωνα θα εκπροσωπήσουν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς και ο διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Πασπαλιάρης, ο οποίος κατέβηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, από ο Καρπενήσι.
*Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, όπου οι παίκτες με διάθεση εκτέλεσαν τις ασκήσεις και δουλεύουν με όρεξη στο βασικό αυτό στάδιο της προετοιμασίας.

ΣΤΟ Γ.Ε.Μ.Η. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Με ανακοίνωσή της η νέα ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενημέρωσε πως μετά από απόφαση του αρμοδίου τμήματος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης εγκρίθηκε η σύσταση και το καταστατικό της ομάδας και καταχωρήθηκε στο Γ.Ε.Μ.Η.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μεγάλη η σημερινή ημέρα (Πέμπτη 03/08) για την ιστορική ομάδα μας! Με την υπ’ αριθμόν 86112 της 02-08-2017 απόφαση του αρμοδίου τμήματος του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης εγκρίθηκε η σύσταση και το καταστατικό της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ» και η παραπάνω απόφαση καταχωρήθηκε στο Γ.Ε.Μ.Η.
Έτσι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ από 02-08-2017 απέκτησε νομική υπόσταση».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass