ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Eνα βήμα από τη 14η θέση η Ελλάδα

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 20:32

Οι νίκες που πανηγύρισαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στις επαναληπτικές συναντήσεις τους στη γ’ προκριματική φάση του Europa League, βοήθησαν την Ελλάδα να πλησιάσει τη 14η θέση στην κατάταξη της UEFA.


Η χώρα μας, που εξακολουθεί να είναι 15η, πρόσθεσε ακόμα 400 βαθμούς στη βαθμολογία της, φτάνοντας τους 24.900 μόλις 100 από τη 14η Ελβετία. Κοντά βρίσκεται και η 13η Τσεχία (25.575), ενώ τη 12η προνομιούχο θέση (ο κυπελλούχος απευθείας στους ομίλους του Europa League) είναι η Αυστρία (25.725).
Να σημειωθεί ότι Τσεχία και Ελβετία συνεχίζουν πλέον με τρεις από τις πέντε ομάδες τους, ενώ η Ελλάδα έχει τέσσερις από τις πέντε μετά τον αποκλεισμό του Πανιωνίου. Πίσω από την Ελλάδα, στη 16η θέση της βαθμολογίας είναι η Κροατία με 24.125 βαθμούς, ενώ συνεχίζει και με τις τέσσερις ομάδες της.
Όπως είναι γνωστό ο πρωταθλητής της χώρας που βρίσκεται στη 15η θέση, θα ξεκινάει από τον 2ο προκριματικό γύρο, ενώ η 14η, του εξασφαλίζει ξεκίνημα από την 3η προκριματική φάση, ενώ αν η κάτοχος του Champions League και του Europa League, προκριθούν στους ομίλους μέσω των πρωταθλημάτων τους, τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας θα συμμετάσχει στα play off.
Στην κορυφή της βαθμολογίας της UEFA, εξακολουθεί να βρίσκεται απομακρυσμένη η Ισπανία με 89.212, αφήνοντας πίσω της τη Γερμανία (63.427) και τρίτη την Αγγλία (62.105).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass