ΤΟ ΠΡΩΙ «ΚΟΠΗΚΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Σίριαλ με τον Ντοντό στην ΑΕΛ

• Εκπληξη με τον Χρήστο Αγρόδημο που δεν υπολογίζεται και μένει ελεύθερος • Σήμερα φιλικό παιχνίδι στην Ξάνθη (19:00)

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2017 22:16

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε χθες όσον αφορά σε δύο ποδοσφαιριστές στην ΑΕΛ και αναφερόμαστε στον Βραζιλιάνο Ντοντό και στον Χρήστο Αγρόδημο.

Συγκεκριμένα για τον πρώτο, ενώ το πρωί έγινε γνωστό πως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Αντρέ Πάους και θα δινόταν δανεικός, το απόγευμα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ταξίδεψε για την Ξάνθη.
Θα του δοθεί άραγε δεύτερη ευκαιρία και αν σήμερα δείξει καλό πρόσωπο, θα συνεχίσει;
Όσον αφορά στον Χρήστο Αγρόδημο, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε πέρυσι με τον Απόλλωνα Λάρισας στον 2ο όμιλο της Γ’Εθνικής και τα εγκωμιαστικά λόγια του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια για την αξία του, είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτηθεί μετά την άνοδο του Απόλλωνα, ως ένας Λαρισαίος ποδοσφαιριστής με πολλά προσόντα, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.
Όμως ο Αντρέ Πάους παρά το γεγονός πως έδειξε να τον εμπιστεύεται στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, εισηγήθηκε να πάει σε κάποια άλλη ομάδα για να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.
Αυτό ο ποδοσφαιριστής δεν το δέχθηκε, ζήτησε να μείνει ελεύθερος και από σήμερα αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
*Κατά τα άλλα, οι μικροί Δημήτρης Παπαπολυμέρου και Γιάννης Καλύβας θα μετακινηθούν στην ομάδα της Κ20 της ΑΕΛ, για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 26 ποδοσφαιριστών που θέλει να δουλεύει ο Αντρέ Πάους.
Σημειώνεται πως δανεικοί έχουν δοθεί οι Δημήτρης Καπός και Δημήτρης Γροντής στον Α.Ο.Τρικάλων, οι επαγγελματίες Άγγελος Καρατάσιος και Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος βρίσκονται στην Κ20 (δεν ακολούθησαν την προετοιμασία), ενώ ο Πάμπλο Γκαγιέγο έχει «κοπεί» μία μέρα πριν φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί η αποδέσμευσή του.
Τέλος, στην περίπτωση του Άλμπι Άλα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, η Κουκέσι επιμένει να δηλώνει πως ο παίκτης ανήκει στην πρωταθλήτρια Αλβανίας και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει ο κεντρικός αμυντικός.
*Με τον Βραζιλιάνο Ντοντό λοιπόν που ήταν στους υπό αποχώρηση παίκτες, ταξίδεψε η ΑΕΛ στην Ξάνθη για το σημερινό φιλικό με την ακριτική ομάδα (19:00). Όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος θα πάρει μία ακόμη ευκαιρία από τον Αντρέ Πάους.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αντρέ Πάους για να χρησιμοποιήσει, είναι οι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Φάρκας, Κόντορ, Γουάλας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Λεοζίνιο, Ντοντό, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης και Κριζμάν.
Ο Ολλανδός προπονητής, άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Αντνάν Αγκάνοβιτς, Εμάνουελ Περόνε, τον ανέτοιμο Γιώργο Κούσα, τον Άλμπι Άλα, που υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιό του, τον Γκέρντι Χοτζάλι, τον Αλέξανδρο Σαφαρίκα και τον Χρήστο Αγρόδημο, που μένει όπως αναφέραμε ελεύθερος.
Η ρεβάνς του σημερινού φιλικού θα δοθεί στις 12 Αυγούστου στο AEL FC ARENA, όπου και θα είναι μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass