ΤΟΝΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ:

Η δουλειά στο Καρπενήσι θα βγει στο πρωτάθλημα

*Στο φιλικό με την Παναχαϊκή πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2017 22:28
Σύσκεψη κορυφής στο Καρπενήσι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς με τον διευθυντή της ΠΑΕ Ανδρέα Πασπαλιάρη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λιότσιο και τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη Σύσκεψη κορυφής στο Καρπενήσι. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς με τον διευθυντή της ΠΑΕ Ανδρέα Πασπαλιάρη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Λιότσιο και τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη

Τη δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος έκανε χθες ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος εκτός από το πρωτάθλημα της Football League και σε αυτό τον θεσμό θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς…τρέχει και ο ίδιος, καθώς η διαδρομή Αθήνα-Καρπενήσι-Λάρισα φαντάζει πολύ μικρή, διότι πρέπει να διευθετηθούν πολλά τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση με τον Αήττητο Σπάτων, όπου οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 3-1.

Για την εικόνα της ομάδας και ποιες είναι οι προσδοκίες για τη συνέχεια, ο κ.Μαντζανάς σε επικοινωνία που είχαμε, τόνισε τα εξής:

«Η ομάδα φάνηκε πάρα πολύ κουρασμένη, γίνονται διπλές προπονήσεις και αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε περισσότερα πράγματα.

Ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο διότι το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής θα ξεκινήσει νωρίτερα.

Χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά και αυτή θα βγει στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δεν πρέπει να βιαζόμαστε και να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα, γιατί η ομάδα θα παρουσιασθεί έτοιμη όταν πρέπει για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Στο φιλικό με την Παναχαϊκή το ερχόμενο Σάββατο 12 Αυγούστου πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν περιμένω να δούμε θεαματικά αποτελέσματα».

ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε κυκλική προπόνηση με ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση το πρωί και ασκήσεις τακτικής το απόγευμα. Σε μικροεπέμβαση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού υποβλήθηκε μετά την πρωινή προπόνηση ο Βαγγέλης Ανδρέου (φωτ. στον πάγκο) που θα επιστρέψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass