ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Είδε Απόλλωνα ο Κώτσιος

* Φιλικό θα δοθεί και με την Αναγέννηση Κ.

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2017 15:26

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες την ομάδα του Απόλλωνα, καθώς κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης εμφανίσθηκε ο βετεράνος πλέον Λαρισαίος άσος Ηλίας Κώτσιος.

Μεταξύ άλλων ο νυν τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή, είχε θερμή συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ανδρέα Πασπαλιάρη, ανταλλάσσοντας απόψεις για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Football League, όπου θα βρεθούν αντίπαλοι.

Εν τω μεταξύ οι «κυανόλευκοι» που συνεχίζουν χωρίς προβλήματα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι, ενδέχεται να δώσουν ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ακριβής ημερομηνία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Προπονητής στην Καρδίτσα είναι ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος επέστρεψε σε μια γνώριμη πόλη γι' αυτόν μετά από πολλά χρόνια και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική στη Football League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass