ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Ξαμάξ νίκησε 21-0 σε αγώνα κυπέλλου!

* Χθες η Ζυρίχη νίκησε 10-0 και η Σιόν 9-1

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2017 15:48

Μάλλον οι διοργανωτές του κυπέλλου Ελβετίας θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής της πρώτης φάσης της διοργάνωσης. Το Σαββατοκύριακο διεξήχθη η φάση των «64» με σκορ που παραπέμπουν σε αγώνες... ράγκμπι, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις επαγγελματικές και τις ερασιτεχνικές ομάδες, είναι κάτι παραπάνω από χαώδης.

Η Ξαμάξ νίκησε με 21-0 τη Μονφοκόν, ομάδα 5ης κατηγορίας! Τι άλλο να έκανε ο προπονητής της γνωστής Νοσατέλ, από το να παρατάξει ομάδα με πιτσιρικάδες; Ακόμα κι έτσι, όμως, το επίπεδο των ερασιτεχνών της Μονφοκόν ήταν πολύ χαμηλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο Λιριντόν Μουλάι που πέτυχε έξι γκολ είναι γεννηθείς το 1999, έναν χρόνο μικρότερος από τον Πέδρο Τεϊξέιρα που σκόραρε τέσσερις φορές. Πέντε γκολ σημείωσε ο... έμπειρος Αστον Κιλέζι, 21 ετών ενώ τα τελευταία 10 γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο διάστημα 64΄-82΄.

Θα μπορούσε να είναι συμπτωματικό, όμως το σκορ-μαμούθ της Ξαμάξ δεν ήταν το μοναδικό. Χθες η Ζυρίχη νίκησε 10-0 την FC Τσίπις, η Γκρασχόπερς 10-0 τη Ρομοντουά και η Σιόν 9-1 τη Γκράνιτσεν με 4 γκολ του Ρομπέρτο Ακουαφρέσκα, άλλοτε «παιδιού-θαύμα» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Στον αντίποδα όλων αυτών, η κατά τεκμήριο κορυφαία σύγχρονη ελβετική ομάδα, η Βασιλεία... είδε κι έπαθε να νικήσει 2-0 την Βέτσβιλ με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στην εκπνοή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass