Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΝΕΩΝ-ΑΝΔΡΩΝ

Παγκόσμιοι πρωταθλητές

*Κέρδισε στον τελικό την Κροατία στα πέναλτι

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2017 15:08

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η Εθνική Ελλάδας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και νίκησε την Κροατία στα πέναλτι με 5-3. Η κανονική διάρκεια έληξε 7-7, με την ελληνική ομάδα να προηγείται 7-6 και να ισοφαρίζεται δύο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.
Είναι το δεύτερο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε αυτή την κατηγορία Εθνικών ομάδων, μετά το 2001 στην Κωνσταντινούπολη και στον τελικό κόντρα στη σημερινή αντίπαλό της. Σε τελικό έχει φτάσει άλλες δύο φορές, όπου κατέκτησε το ασημένιο, το 1995 στη Γαλλία (ηττήθηκε από την Ουγγαρία) και το 2011 στην Κροατία (ηττήθηκε πάλι από την Κροατία).
Το οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 2-1, 3-2
Η διαδικασία των πέναλτι:
Τρούλος 1-0, Ντάσιτς 1-1, Παπαναστασίου 2-1, Λάζιτς (δοκάρι) 2-1, Γαρδίκας 3-1, Γκούριτς 3-2, Μασμανίδης 4-2, Μέρτσεπ 4-3, Γκιουβετσής 5-3
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 3, Γκιουβέτσης 2, Νικολαϊδης 1, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 2, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης, Σιορδίλης.
ΚΡΟΑΤΙΑ (Νίκιτσα Γκούλιν): Κούμπρανιτς, Ντούσεβιτς 1, Tζόβιτς, Μέρτσεπ 1, Μπούσιτς, Ντάσιτς 1, Πέικοβιτς 1, Παβλίσεβιτς, Λάζιτς 1, Μπούριτς 2, Μπούλιακα 1, Πάπαριτς, Πόντρουγκ.
*Το χάλκινο κατέκτησε η Σερβία, που νίκησε στον μικρό τελικό την Ουγγαρία 12-11.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass