ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Ισοπαλία στη Ριζούπολη

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 17:52

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΠΑΟΚ, με την οποία έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Super League.

Για τη μακεδονική ομάδα ήταν η δεύτερη ισοπαλία στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε τη συνάντηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Χουάρες στο 32ο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά όσο ο Απόλλωνας έπαιζε με 11 παίκτες κρατούσε τους ακραίους αμυντικούς του «Δικέφαλου» εκτός επίθεσης, ενώ προσπαθούσε να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις στη μακεδονική άμυνα, αλλά ο Καστιγέχος να μη νικά τον Ρέι με κεφαλιά στο 13’ και να μη βρίσκει την μπάλα στην προβολή που επιχείρησε, τέσσερα λεπτά αργότερα.
Από την άλλη πλευρά ο Πρίγιοβιτς είχε μεγάλα κέφια και ταλαιπωρούσε την άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», χάνοντας ευκαιρίες στο 15’ με τον Ελ Καντουρί και στο 18’ και 21’ με τον Σέρβο επιθετικό. Από τη στιγμή, όμως, που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χουάρες στο 32’ με δύο κίτρινες στο δίλεπτο 30’ - 32’, η πίεση του ΠΑΟΚ έγινε μεγάλη ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στη μεγαλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ στο 36’, αλλά για να καταλήξει η μπάλα στον αριστερό στύλο της εστίας έβαλε το... χεράκι του ο Τσόβιτς, που με μια μεγάλη επέμβαση βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα.
Στην επανάληψη ο Μάντζιος εμφάνισε μια ομάδα με πολύ συμπαγέστερη ανασταλτική λειτουργία, που κινδύνευε μόνο στις στημένες μπάλες, δηλαδή όπως συνέβη στο 49’ και στο 72’ με τις κεφαλιές του Βαρέλα, όταν η πρώτη έφυγε πάνω από το δοκάρι και στη δεύτερη περίπτωση επενέβη ο Τσόβιτς. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν στο σουτ του Μακ η μπάλα βρήκε και πάλι στο αριστερό δοκάρι, ενώ λίγο πριν τη λήξη το σουτ του Λέοβατς πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 32’ Χουάρες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χουάρες, Κοντοές, Τσόβιτς - Πέλκας, Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Κάτσε, Μαουρίσιο
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ (90’+2 Μενδρινός), Σιατραβάνης (90’+2 Ελί Ελμπάζ), Αλμπάνης (78’ Μάατσεν), Καστιγέχος, Μπίτζιμιν, Βαλλιάνος, Χουάρες.
ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς, Κάμπος, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ (72’ Μακ), Πέλκας (46’ Μαουρίσιο), Κάνιας (63’ Κάτσε).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3αγ.)
ΑΕΚ    7
Ολυμπιακός    7
Πανιώνιος    7
ΠΑΣ Γιάννινα    5
Ξάνθη    5
ΠΑΟΚ    5
Λαμία    4
Ατρόμητος    3
Λεβαδειακός    3
Κέρκυρα    3
Παναιτωλικός    2
Πλατανιάς    2
Απόλλων Σμύρνης    2
Αστέρας Τρίπολης    1
ΑΕΛ    1
Παναθηναϊκός    0
* Ο Παναθηναϊκός έχει    -2 βαθμούς.

 

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
16:00 Λεβαδειακός - Ξάνθη
18:15 ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός
20:30 Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ.
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017
16:00 Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμ.
18:15 ΑΕΛ - Ατρόμητος
18:15 Πλατανιάς - Κέρκυρα
20:30 Λαμία - ΑΕΚ
Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

 

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
3 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
1 ΓΚΟΛ: Αλμέιδα, Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Αραούχο (ΑΕΚ), Ναζλίδης (ΑΕΛ), Ελμπάζ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Πασαλίδης, Καλτσάς, Μάσα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ντιγκινί, Ντάουντα, Κιβρακίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Νούνες, Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Ομολάντε, Βάντερσον, Πίτι (ΛΑΜΙΑ), Μητρόπουλος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Λισγάρας, Μπρίτο, Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας, Ενγκελς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τσάβες (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Χαντάκιας, Μοράρ, Λόπες (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Χατζισαφί, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Μασούντ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Πρίγιοβιτς, Πέλκας, Μακ (ΠΑΟΚ), Ναδάλες, Μαυροπάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Κοροβέσης, Μπούντνικ (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)
1 ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Φιγκέιρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass